Coop Nijmegen

in de Tooropstraat heeft een metamorfose ondergaan, een duurzame CO2 installatie met WTW en een verwarmingsinstallatie maken de winkel compleet.

  • KlantnaamCoop Nijmegen
  • Datum14-11-2018
  • Type installatieCO2 installatie met WTW en verwarming
  • BVO1387 m²
  • Brancheretail

Naast het nieuwe dak zijn de geïnstalleerde duurzame koelingen en verwarming de belangrijkste resultaten.

Koeling en verwarming dankzij Koning Koudetechniek 

Koning Koudetechniek (KKT) heeft tijdens deze verbouwing het gehele inventaris gedemonteerd en afgevoerd. Vervolgens is er een compleet nieuwe CO2-installatie met warmteterugwinning geïnstalleerd welke als hoofdverwarming dient voor deze supermarkt d.m.v. twee luchtgordijnen en zes heaters in de winkel en magazijn. Een aangenaam comfort voor de nieuwe Coop supermarkt. 

Alle installaties worden 24/7 gemonitord door KKT vanuit hun hoofdkantoor in Bakel. Zo kunnen monteurs direct ingrijpen als er iets is.  

Koning Koudetechniek 

Koning Koudetechniek is dé vooruitstrevende koelspecialist in de Agro-, Food-, Retail- en Utiliteit en Industrie. Dankzij hun uitgebreide assortiment in combinatie met specialistisch maatwerk voldoen ze aan elke koelvraag. De producten van Koning Koudetechniek vallen, naast het mooie design, op vanwege de duurzaamheid en de hoge kwaliteit.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×