Coop Oudenbosch

aan de Julianalaan heeft 22 oktober, na een sluiting van twee weken, de deuren weer geopend. De winkel is niet langer een Emté, maar een Coop. Koning Koudetechniek (KKT) heeft voor deze verbouwing de gehele koel-, vries-, en verwarmingsinstallatie geïnstalleerd.

  • KlantnaamCoop Oudenbosch
  • Datum25-10-2018
  • Type installatieGereviseerde CO2 met WTW
  • BVO1196 m²
  • Brancheretail

Een grote klus waarbij de gehele inventaris is vervangen. De uitdaging voor Koning Koudetechniek was dat er een koelwand van ruim 11 meter met een 14 deurs vrieskast gereviseerd moesten worden, beide voorzien van het natuurlijke koudemiddel CO2. De revisie heeft KKT in eigen hand waardoor aan ieder stukje maatwerk kan worden voldaan.

Beveiligde koeling

Uniek maatwerk waarbij ook de koel- vriesinstallatie gereviseerd moest worden en voorzien is van CO2 en warmteterugwinning.. Ook heeft KKT de verwarmingsinstallatie aangelegd in de winkel. De installaties worden 24/7 op afstand beheerd door KKT.

Koning Koudetechniek

Koning Koudetechniek is dé vooruitstrevende koelspecialist in de Agro-, Food-, Retail- en Utiliteitsindustrie. Dankzij hun uitgebreide assortiment in combinatie met specialistisch maatwerk voldoen ze aan elke koelvraag. De producten van Koning Koude Koudetechniek vallen, naast het mooie design, op vanwege de duurzaamheid en de hoge kwaliteit.

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×