Coop 's Gravenmoer

heeft een nieuwe CO2 installatie met warmteterugwinning

  • KlantnaamCoop 's Gravenmoer
  • Datum04-10-2018
  • Type installatieCO2 installatie met WTW
  • BVO807 m²
  • Brancheretail

De Emté in ‘s Gravenmoer is verbouwd tot een Coop supermarkt en geopend op 24 september. Koning Koudetechniek (KKT) heeft hierbij de vernieuwing van de koel- en verwarmingsinstallaties voor zijn rekening genomen.

De uitdaging bij dit project zat hem voor KKT in de locatie van de CO2 installatie inclusief warmteterugwinning. Deze staat in de parkeerkelder waardoor onze vakmensen zich hebben kunnen uitleven en maatwerk hebben afgeleverd.

De nieuwe supermarkt is compleet geïnstalleerd. Dat wil zeggen dat KKT de koelingen én de verwarming heeft verzorgd. De luchtverwarming komt tot stand via de heaters in de winkel en in het magazijn. Ook de personeelsruimtes worden verwarmd dankzij KKT.

Koning Koudetechniek

Koning Koudetechniek is dé vooruitstrevende koelspecialist in de Agro-, Food-, Retail- en Utiliteitsindustrie. Dankzij hun uitgebreide assortiment in combinatie met specialistisch maatwerk voldoen ze aan elke koelvraag. De producten van Koning Koudetechniek vallen, naast het mooie design, op vanwege de duurzaamheid en de hoge kwaliteit.

In totaal worden 51 Emté winkels in Nederland tot Coop verbouwd.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×