Coop Tilburg

Beschikt over een moderne CO2 installatie met verwarmingsinstallatie.

  • KlantnaamCoop Tilburg
  • Datum04-10-2018
  • Type installatieCO2 installatie met WTW
  • BVO762 m²
  • Brancheretail

De Aldi in Tilburg is dankzij Koning Koudetechniek verbouwd tot een Coop supermarkt. Door de koelexpert heeft de nieuwe winkel een compleet duurzame koel- en vriesinstallatie.
KKT heeft een CO2 installatie aangelegd met verwarmingsinstallatie. Hierdoor is er geen gasaansluiting meer nodig en wordt er binnen de supermarkt verwarmd met restwarmte van de koelinstallatie.

Alle koel- en vriesmeubelen, waaronder nieuwe en enkele gereviseerde modellen, zijn aangesloten op de CO2-installatie. Het resiviseren van koel- vriesmeubelen is een specialisatie van KKT, hierdoor kunnen de kosten flink gedrukt worden.

Koning Koudetechniek

Koning Koudetechniek is dé vooruitstrevende koelspecialist in de Agro-, Food-, Retail- en Utiliteitsindustrie. Dankzij hun uitgebreide assortiment in combinatie met specialistisch maatwerk voldoen ze aan elke koelvraag. De producten van Koning Koudetechniek vallen, naast het mooie design, op vanwege de duurzaamheid en de hoge kwaliteit.

De nieuwe Coop is afgelopen augustus geopend.

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×