Coop Vessem

onderging een complete metamorfose. We zorgden voor een geavanceerd koel- en verwarmingssysteem én nieuwe koel- en vriesmeubels.

  • Klantnaam Coop Vessem
  • Datum Week 23 2020
  • Type installatie CO2 met WTW
  • BVO 1165 m²
  • VVO 804 m²
  • Branche retail

Maatschappelijk verantwoord ondernemen dragen we bij Koning Koudetechniek op verschillende manieren uit. In deze tijd, met alle maatregelen om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan, heeft verantwoord ondernemen nog een extra lading gekregen. Om niemands gezondheid in gevaar te brengen voeren we onze projecten zoveel mogelijk uit op momenten dat er geen winkelend publiek of andere partijen op de werkvloer aanwezig zijn. En we werken in zo klein mogelijke groepen. Dat betekent dat we samen met onze klanten slim naar de werkplanning moeten kijken. Het houdt ook in dat we soms een extra beroep op onze medewerkers moeten doen. Gelukkig proeven we binnen Koning Koudetechniek veel motivatie om al onze projecten, ondanks de moeilijke tijd, toch goed te kunnen afronden.

Aangepaste werkplanning van Koning Koudetechniek vanwege corona-maatregelen

In Vessem werkten we de afgelopen weken aan de verbouwing van de Coop-supermarkt. De winkel werd met 200 m2 uitgebreid en kreeg een compleet nieuwe inrichting. Met Koning Koudetechniek vervingen we de oude inventaris door geheel nieuwe en energie-efficiënte koel- en vriesmeubelen volgens de laatste Coop-styling. Die meubels draaien op de nieuwe en duurzame CO2 koelinstallatie die we in het magazijn plaatsten. Met die installatie verwarmen we bovendien de gehele winkel, dankzij warmtewisselaars waarmee de vrijkomende koelwarmte duurzaam en efficiënt kan worden hergebruikt. Die winkelverwarming draagt trouwens ook het etiket ‘Koning Koudetechniek’. Om de sluitingstijd van de winkel zo kort mogelijk te houden, voerden we veel werkzaamheden al voor de verbouwing uit. Zo plaatsten we nog voor de sluiting op 30 april nieuwe koel- en vriescellen in het magazijn. In de winkel legden we, buiten de openingstijden en met zo min mogelijk mensen, alvast het leidingwerk aan. De compleet vernieuwde Coop ging op 20 mei weer open voor het publiek. Volgens de trotse eigenaren “een gloednieuwe en moderne winkel met een groter assortiment, meer ruimte om te winkelen en hetzelfde gemotiveerde personeel om iedere dag weer voor u klaar te staan”. Bij Koning Koudetechniek zijn we trots op onze gemotiveerde en flexibele medewerkers, die de realisatie van de vernieuwde Coop in deze corona-tijd mogelijk maakten.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×