Dela Veldhoven

heeft het juiste klimaat bij het laatste afscheid dankzij Koning Koudetechniek.

  • Klantnaam Dela Veldhoven
  • Datum Week 40 2018
  • Type installatie VRV klimaatsysteem
  • Branche utiliteit

In Veldhoven heeft Dela het intieme uitvaartcentrum en crematorium De Hoge Boght opgericht. Nabestaanden kunnen er in een sfeervolle, groene omgeving afscheid nemen van hun dierbaren. Koning Koudetechniek voorzag het hele complex van een passend klimaatsysteem.

Het gloednieuwe uitvaartcentrum en crematorium De Hoge Boght in Veldhoven is kleinschalig van opzet, maar biedt bezoekers alle ruimte om op een mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen. Grote raampartijen zorgen voor veel daglicht en bieden uitzicht op de groene omgeving. Een lichte inrichting draagt bij aan het sfeervolle karakter.

Het Bakelse installatiebedrijf Koning Koudetechniek zorgde voor een klimaatsysteem dat past bij de sfeer die Dela bij de bouw van De Hoge Bocht voor ogen had. Alle ruimtes zijn voorzien van in totaal 17 in het plafond weggewerkte klimaat-units. Daardoor profiteren niet alleen de bezoekers, maar ook de medewerkers van Dela van het hoogwaardige VRV klimaatsysteem dat Koning Koudetechniek aanlegde. Met dat airconditioningsysteem kan elke ruimte zowel gekoeld, verwarmd als geventileerd worden. Omdat die ruimtes verschillen in gebruik en bezetting werden ze door Koning Koudetechniek voorzien van afzonderlijke bedieningen. Hierdoor kan per ruimte het gewenste binnenklimaat worden ingesteld. Bovendien is het hele systeem centraal te bedienen met een iTouch Manager of via het BACNet gebouwautomatiseringssysteem.

Koning Koudetechniek is gespecialiseerd in het scheppen van het juiste klimaat. Ook bij het laatste afscheid.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×