Eat Meet Store Lelystad

Op 22 april opende een nieuwe winkelformule, waar klanten hun snelle boodschappen kunnen combineren met een smakelijke lunch of relaxte kop koffie. Met Koning Koudetechniek mochten we deze gloednieuwe Eat Meet Store slim en duurzaam inrichten.

  • Klantnaam Eat Meet Store Lelystad
  • Datum Week 24 2020
  • BVO 400 m²
  • VVO 600 m²
  • Branche retail

Bij Koning Koudetechniek zijn we expert in het reviseren van koelinstallaties en koel- en vriesmeubels. In onze werkplaats in Bakel beschikken we over alle faciliteiten om bestaande installaties en meubels zowel qua techniek als in uiterlijk weer helemaal als nieuw te maken. Dat is op de eerste plaats natuurlijk goed nieuws voor de portemonnee. De door Koning Koudetechniek gereviseerde meubels doen nauwelijks onder voor nieuwe, en kunnen we tegen een scherpe prijs leveren. Bovendien past het geven van een tweede leven natuurlijk prima in de duurzaamheidsgedachte.

Fris nieuw winkelconcept dankzij gereviseerde koelinstallatie van Koning Koudetechniek

Met Koning Koudetechniek hielpen we supermarktondernemer Gerard van der Meulen op deze manier slim en duurzaam bij de realisering van een fris en modern winkelconcept in Lelystad. Vlakbij het treinstation opende hij zijn Eat Meet Store. “Een nieuwe winkelformule”, omschrijft Gerard van der Meulen zijn nieuwe zaak. “Met deze formule stappen we in de verandering die binnen retail gaande is. Het samenvoegen van eten, drinken en ontmoeten komt op deze locatie tot uiting. Eat, waar je middels een zelfbedieningsbuffet kunt ontbijten, lunchen en dineren. Meet, waar je koffie en thee kunt krijgen, kunt zitten om te werken, vergaderen. Store, waar je je boodschappen kunt doen. Gemak dient de mens!” Dat gemak boden we hem vanuit Koning Koudetechniek ook. We richtten het winkelgedeelte van zijn Eat Meet Store compleet in met gereviseerde koel- en vriesmeubelen. Ook de cellen in het magazijn zijn gereviseerd. In dat magazijn plaatsten we daarnaast een door ons gereviseerde koel- en vriesinstallatie, die de meubels en cellen op de juiste temperatuur houdt. Die temperatuur wordt 24/7 van afstand bewaakt door onze online Koning Koudemeldkamer in Bakel. Inderdaad: gemak dient de mens. Op 22 april ging het winkelgedeelte van de Eat Meet Store open voor publiek. Vanwege de corona-maatregelen werd de opening van het ‘Eat Meet’ gedeelte nog even uitgesteld. “Food on the move. Lekker makkelijk!”, zegt de trotse eigenaar Gerard van der Meulen. Vanuit Koning Koudetechniek willen we daar nog twee woorden aan toevoegen: “Slim en duurzaam!”

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×