H&P Siebengewald

ging eind september open voor publiek als nieuwe buurtsuper op de duitse grens.

  • KlantnaamH&P Siebengewald
  • Datum04-10-2018
  • Type installatieCO2 installatie met WTW en verwarming
  • BVO1800 m²
  • Brancheretail

Pal tegenover zijn oude supermarkt heeft ondernemer Erik Lanting een compleet nieuwe H&P supermarkt laten bouwen. Koning Koudetechniek (KKT) verzorgde de complete koude-warmte- en klimaatregeling in de winkel.

KKT installeerde op de bovenverdieping een CO2 installatie met daarop een warmtewisselaar én een aangesloten vloerverwarming voor de benedenverdieping. Ook zijn er luchtgordijnen bij de ingang geïnstalleerd en de sociale ruimten voorzien van verwarming. Alle koel- en vriesmeubelen (inclusief een vrieswerkbank) en koel- vriescellen zijn allemaal aangesloten op de CO2 installatie.

All-electric koel- en verwarmingssysteem

Dat was echter niet alles. De bloemisterij gevestigd aan de voorkant van het nieuwbouwpand, is ook aangesloten op het koeling- en verwarmingsnet. Tevens is het oude pand van Lanting onder handen genomen door KKT. Hier komt een drogisterij in. Hier is een zogeheten ‘all-electric koel- en verwarmingssysteem’ voor geïnstalleerd.

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×