Jan Linders Brunssum

is van het gas af. Bij de recente verbouwing van de supermarkt installeerden we een compleet nieuw en geïntegreerd koel- en verwarmingssysteem, dat zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend is.

  • Klantnaam Jan Linders Brunssum
  • Datum Week 41 2020
  • Type installatie CO2 met WTW
  • BVO 1773 m²
  • VVO 1186 m²
  • Branche retail

Supermarktmanager Johnny Strassen hoeft zich geen enkele zorgen meer te maken over de gasrekening van zijn Jan Linders in het centrum van Brunssum. De winkel werd onlangs compleet omgebouwd naar de laatste formule van de Zuid-Nederlandse winkelketen. Daarbij richtten we vanuit Koning Koudetechniek de winkelverwarming zo in, dat ze volledig draait op onze nieuwgeplaatste CO2 gestuurde koelinstallatie. Een aansluiting op het gasnet is niet langer nodig, aangezien de verwarming volledig gevoed wordt door vrijkomende koelwarmte. Dat levert al een flinke kostenbesparing en milieuwinst op. Het kosten- en milieueffect wordt nog eens verhoogd doordat we de winkel volledig nieuw inrichtten met efficiënte koel- en vriesmeubels van Koning Koudetechniek, voorzien van besparende dubbelglasdeuren.

Slimme planning van Koning Koudetechniek beperkt sluitingsuren

Om de winkelsluiting tijdens de verbouwing tot een minimum te beperken, voerden we met Koning Koudetechniek verschillende werkzaamheden al in het voortraject uit. Door slim te plannen konden we alle leidingbanen al vooraf monteren. Ook het hart van het geïntegreerde koel- en verwarmingssysteem, de machinekamer, plaatsten we op voorhand, nadat we deze in onze eigen werkplaats al volledig hadden voorgemonteerd. Johnny Strassen hoefde de deuren van zijn supermarkt ondanks de corona tijd zodoende slechts tien dagen te sluiten om tot een volledig nieuwe, frisse en duurzame inrichting te komen. Sinds woensdag 26 oktober kunnen zijn klanten weer genieten van ‘het voordeel van het Zuiden’, waarbij de nieuwe keuken midden in de winkel zal opvallen. Bij Koning Koudetechniek zijn we vooral trots op het voordeel dat niet direct opvalt; de milieuwinst.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×