Jan Linders Bunde

is voorzien van een energiezuinig koel- en verwarmingssysteem en wordt dan ook opgeleverd zonder gasaansluiting. Vanaf 13 november is de vernieuwde Jan Linders geopend en kan het publiek genieten van meer winkelcomfort.

  • Klantnaam Jan Linders Bunde
  • Datum Week 46 2019
  • Type installatie CO2 installatie met WTW
  • BVO 1503 m²
  • VVO 1022 m²

Gasloos bouwen is de nieuwe norm. Dat geldt voor woningen, maar ook voor supermarkten. De nieuwe Jan Linders in Bunde profiteert van de installatiekennis die we bij Koning Koudetechniek hebben. Het klinkt misschien gek, maar via onze koelinstallatie wordt de gehele winkel verwarmd. Mede dankzij Koning Koudetechniek kreeg het Limburgse Bunde een compleet gasloze Jan Linders. In de nieuw opgeleverde supermarkt plaatsen we een CO2 koel- en vriesinstallatie met warmteterugwinning. De winkel wordt daardoor geheel verwarmd met restwarmte die vrijkomt bij de koeling van alle koel- en vriesmeubels. Die meubels, waarmee we vanuit Koning Koudetechniek de winkel inrichtten, zijn zelf trouwens ook efficiënt. Dankzij het gebruik van dubbelglas-deuren wordt energie-verlies tot een minimum beperkt. Onder een appartementen-complex aan het Sint Agnesplein in Bunde, onder de rook van Meerssen, heeft Jan Linders een gloednieuwe supermarkt gerealiseerd. De winkel werd volledig ingericht volgens het laatste supermarkt-concept van de keten. Klanten zal met name de nieuw-ontwikkelde verspleinen opvallen. Deze worden allemaal opgesierd door gekoelde hoeken voor een overzichtelijke presentatie van de verswaren.

Energiezuinig koel- en verwarmingssysteem van Koning Koudetechniek

Met Koning Koudetechniek droegen we in belangrijke mate bij aan de totstandkoming van deze nieuwe Jan Linders. Alle koel- en vriesmeubels komen uit onze Koning Koudelijn en zijn voorzien van deuren met dubbelglas. Dat zorgt niet alleen voor een mooie presentatie van de producten. De meubels zijn ook nog eens energiezuinig. Dat laatste kan ook gezegd worden van onze CO2 koel- en vriesinstallatie waarmee de meubels worden aangestuurd. We monteerden met Koning Koudetechniek warmtewisselaars op die nieuwe installatie, die een plekje kreeg op de bovenverdieping. Op die manier kunnen we de warmte die vrijkomt bij het koelproces hergebruiken voor de complete verwarming van de winkel. De supermarkt wordt dan ook opgeleverd zonder gasaansluiting. Op 13 november ging de nieuwe Jan Linders in Bunde officieel open voor het publiek. Dat wordt verwend met een supermarkt die qua uitstraling en winkelcomfort compleet is ingericht volgens de laatste standaard. Dankzij Koning Koudetechniek sluit ook de energietechniek bij die hoge standaard aan.

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×