Jan Linders Nuenen

heeft een metamorfose ondergaan. na een korte sluiting is de Jan Linders supermarkt in Nuenen flink verbouwd.

  • KlantnaamJan Linders Nuenen
  • Datum05-11-2018
  • Type installatieCO2 installatie met WTW en verwarming
  • BVO1198 m²
  • Brancheretail

Speciaal punt van aandacht voor de engineers van Koning Koudetechniek (KKT) is het geluid bovendaks richting de bovenbewoners we hebben daarom de gascooler zo ontworpen die deze nauwelijks geluid maakt. Dit is nodig omdat de gascooler dicht bij de bovenburen bevindt en zij in de oude situatie soms voor overlast heeft gezorgd.

Verder zijn er special ontworpen meubelen voor Jan Linders geïnstalleerd om de typische Jan Linders look and feel te creëren.

Nieuwe CO2-installatie

Ander belangrijk onderdeel van de verbouwing was de nieuwe machinekamer. Deze is geïnstalleerd in en vrij beperkte ruimte en deels op maat gemaakt. Vanuit de machinekamer wordt de verwarming in de winkel gasloos aangestuurd. De nieuw geïnstalleerde CO2 koel- en vriesinstallatie verwarmd de winkel middels de restwarmte die vrij komt.

Koning Koudetechniek

Koning Koudetechniek is dé vooruitstrevende koelspecialist in de Agro-, Food-, Retail- en Utiliteitsindustrie. Dankzij hun uitgebreide assortiment in combinatie met specialistisch maatwerk voldoen ze aan elke koelvraag. De producten van Koning Koudetechniek vallen, naast het mooie design, op vanwege de duurzaamheid en de hoge kwaliteit.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×