Jan Linders Reuver

heeft nog net op tijd voor pakjesavond de deuren geopend na een uitgebreide verbouwing. De afgelopen elf dagen zijn alle koelingen in de winkel vervangen.

  • KlantnaamJan Linders Reuver
  • Datum05-12-2018
  • Type installatieCO2 installatie met WTW en verwarming
  • BVO880 m²
  • Brancheretail

Nieuwe CO2 koelsysteem

Koning Koudetechniek  heeft zich ontfermd over de koelingen. Hierbij is eerst de huidige freon installatie gedemonteerd met alle bijbehorende meubelen. Daarna is er begonnen aan de installatie van een compleet nieuwe  inventaris. Eerst is er een nieuwe, op maat gemaakte machinekamer gemonteerd op de bovenverdieping welke via het dak naar binnen is gebracht. De gehele winkel wordt gasloos verwarmd vanuit de centrale CO2 koel- en vriesinstallatie.

Op maat ontwikkelde meubelen

Jan Linders in Reuver is de eerste Jan Linders supermarkt een uniek versplein, met daarin een vernieuwde ‘keuken’. Hiervoor heeft Koning Koudetechniek speciale meubelen laten ontwikkelen met gekoelde hoeken met een schaprij erin. Uniek in de markt. Deze winkel wordt uiteraard ook aangesloten op het Koningkoude Meldkamer en 24/7 bewaakt.

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×