Jan Linders Valkenburg

opende op 24 maart voor publiek. Met een gekoeld versplein en nieuwe koel- en vriesmeubels gaven we vanuit Koning Koudetechniek beeldbepalend vorm aan de recente metamorfose van de Jan Linders in Valkenburg. Dankzij een gecombineerde koel- en verwarmingsinstallatie zorgden we bovendien voor een duurzaam prettig winkelklimaat.

  • Klantnaam Jan Linders Valkenburg
  • Datum Week 09 2021
  • Type installatie Co2 met WTW
  • BVO 1759 m²
  • VVO 1259 m²
  • Branche retail

Opnieuw mochten we met Koning Koudetechniek een Jan Linders-filiaal duurzaam en compleet vernieuwen. Dankzij nieuwe vries- en koelmeubels gaven we de ‘beste vers-supermarkt van het Zuiden’ in hartje Valkenburg een fris en eigen nieuw gezicht. Filiaalmanager Wendy Frenken zal vooral trots zijn op ‘de keuken van Jan Linders’, het gekoelde versplein midden op de winkelvloer. Alle meubels worden efficiënt aangestuurd door de nieuwe CO2-koelinstallatie die we vanuit Koning Koudetechniek opbouwden in het magazijn. De efficiëntie van het systeem wordt nog eens vergroot door de warmtewisselaars waarmee we de installatie uitrustten. Door vrijkomende koelwarmte te recyclen kunnen we de Valkenburgse Jan Linders duurzaam verwarmen, een vergroeningsslag die Wendy ook in haar energierekening zal terugzien.

Beeldbepalend versplein met koeltechniek van Koning Koudetechniek

In amper twee weken tijd onderging de Jan Linders aan het Walramplein in het centrum van Valkenburg een complete metamorfose. Er werd een nieuw parkeerdek op het dak gerealiseerd en de winkel zelf kreeg zelfscanners, een Post-NL punt en een uitgebreid versplein; ‘De Keuken van Jan Linders’. Bij Koning Koudetechniek dachten we mee om de ombouw zo efficiënt mogelijk te realiseren. Al in het voortraject plaatsen we een nieuwe CO2-koel- en vriesinstallatie in het magazijn en monteerden we de complete leidingbaan. Daardoor konden we ons tijdens de verbouwing concentreren op de inrichting. Met onze nieuwe koel- en vriesmeubels en de koeltechnische aankleding van het nieuwe versplein gaven we daar met Koning Koudetechniek een fraai en fris gezicht aan. Tegelijkertijd zorgden we voor de winkelverwarming, en ook daar dachten we mee in efficiëntie. De verwarming wordt namelijk gevoed door vrijkomende restwarmte uit onze koelinstallatie, die we via warmtewisselaars duurzaam hergebruiken. Op 24 maart mocht Wendy Frenken haar compleet vernieuwde Jan Linders weer openen voor het publiek. “Ons team staat weer dagelijks voor je klaar om je te verrassen met de beste en scherpste acties”, liet ze haar klanten weten. Bij Koning Koudetechniek vinden we de verbouwing-actie die dat mogelijk maakt ook behoorlijk scherp.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×