Jan Linders Veghel

is verbouwd tot een moderne supermarkt en de hele winkel is energiezuinig opgeleverd!

  • KlantnaamJan Linders Veghel
  • Datum27-02-2019
  • Type installatieCO2 installatie met WTW
  • BVO1358 m²
  • Brancheretail

De Jumbo aan de Boekt in Veghel is verbouwd tot een moderne Jan Linders-supermarkt. De hele winkel is afgelopen woensdag energiezuinig opgeleverd. Waardoor de oude koelingen een tweede leven krijgen bij andere filialen van Jan Linders.

De koelingen pasten niet langer in het nieuwe concept van Jan Linders. In de nieuwe winkel is alles energiezuinig en deze oudere koelingen horen daar niet bij. In filialen van Jan Linders waar het nieuwe concept nog niet is doorgevoerd, kunnen deze meubelen nog prima een aantal jaar dienst doen.

Energiezuinige warmteterugwinning

Het bijzondere aan de vernieuwde supermarkt is de duurzaamheid van de koelingen die zijn opgeleverd door Koning Koudetechniek. De nieuwe Co2-koelinstallatie is aangesloten met warmteterugwinning. Dat betekent dat de warmte die vrijkomt bij het koelen van de producten wordt opgeslagen en wordt verspreid in de winkel. Dat scheelt enorm in de stookkosten. Energiezuinig en milieuvriendelijk dus!

Ook is de nieuwe supermarkt gasloos. De winkel wordt 24/7 bewaakt en gemonitord vanuit de Koning Koude Meldkamer. Mocht er iets misgaan, dan grijpen we direct in.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×