Jan Linders Venray

heeft het complete inventaris vernieuwd. De verbouwde supermarkt krijgt een keuken met bijzondere hoekkoelingen en een maaltijdmeubel van waaruit verse producten worden bereid en verkocht.

  • KlantnaamJan Linders Venray
  • Datum13-03-2019
  • Type installatieCO2 installatie met WTW
  • BVO1483 m²
  • Brancheretail

Unieke hoekkoelingen en maaltijdmeubel in ‘keuken’ nieuwe Jan Linders-supermarkt Venray

Hergebruikt inventaris

Afgelopen carnaval sloot de winkel de deuren voor de verbouwing om na 10 dagen op woensdag 13-03-2019 de winkel weer te openen voor publiek. Het voorgaande inventaris wat hoofdzakelijk in 2015 nog geplaatst werd, is vervangen voor nieuw inventaris en het bestaande inventaris wordt gereviseerd en ingezet in andere filialen van Jan Linders, optimaal hergebruik!

Restwarmte koeling naar verwarming

De geïnstalleerde koelingen en vriezers zijn duurzaam. Zo wordt de restwarmte vanuit de koel/vriesinstallatie rechtstreeks naar de verwarmingsinstallatie gestuurd en is er geen gasinstallatie meer aanwezig. Niet alleen energiezuinig dus, maar ook een stuk goedkoper.

Installateur Koning Koudetechniek beheert de installatie 24/7 vanuit hun Koning Koude Meldkamer. Op die manier zien ze direct wanneer er iets mis is.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×