Jan Linders Weert

opende woensdag 18 september een compleet nieuwe supermarkt aan de Roermondseweg in Weert. De winkel is ruimer van opzet en opener dan het oude filiaal aan de Maaspoort.

  • Klantnaam Jan Linders Weert
  • Datum Week 38 2019
  • Type installatie CO2 installatie met WTW
  • BVO 1570 m²
  • VVO 1157 m²
  • Branche retail

Bezoekers hebben meer parkeergemak en aan de buitenkant valt een fraaie, onder architectuur gebouwde koepel op. Vanuit Koning Koudetechniek gaven we die koepel een extra functie. De gascooler, onderdeel van onze milieuvriendelijke CO2 koel- en vriesinstallatie, konden we met enig technisch vernuft optisch fraai wegwerken onder het glas.

Nieuwe koel- en vriesmeubels van Koning Koudetechniek

Wat we bij Koning koudetechniek vooral niet hebben weggewerkt zijn de nieuwe koel- en vriesmeubels waarmee we de winkel hebben ingericht. Ze sluiten in uitstraling en functie precies aan bij de winkelbeleving die Jan Linders als ‘beste supermarkt in vers’ wil bieden. “In onze prachtige supermarkt staan de versafdelingen centraal”, zegt supermarktmanager David Hovestad daarover. “Klanten profiteren van veel streekproducten en ervaren een groot winkelgemak.” Al die verse streekproducten verdienen wat ons betreft natuurlijk de beste koeling. Onze meubels maken dan ook integraal onderdeel uit van de verschillende versafdelingen die de winkel rijk is. Daarnaast worden de diepvriesproducten aantrekkelijk gepresenteerd in de Koning Koude-meubels.

Volledige terugwinning van vrijkomende warmte

Ook achter de schermen leverden we met Koning Koudetechniek een flinke bijdrage aan de nieuwe supermarkt. In het magazijn realiseerden we koel- en vriescellen om de voorraad op de juiste temperatuur te houden. Tegelijkertijd vond onze geavanceerde CO2 koel- en vriesinstallatie een plek in dat magazijn. Door het gebruik van warmtewisselaars maakten we die installatie onderdeel van het hele klimaatsysteem in de supermarkt. De vrijkomende warmte winnen we voor honderd procent terug en gebruiken we om de winkel te verwarmen. Dat draagt niet alleen bij aan een prettig winkelklimaat. Ook de energierekening van Jan Linders vaart er wel bij. “Ik ben ontzettend trots dat ik samen met mijn team klanten uit Weert en omgeving mag verwelkomen in onze nieuwe supermarkt”, vertelt David Hovestad bij de opening. Daar sluiten we ons bij Koning Koudetechniek graag bij aan. We zijn trots op de bijdrage die wij mochten leveren aan de realisatie van de compleet ‘verse’ Jan Linders in Weert.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×