Jumbo Arnhem

is compleet vernieuwd! In 2,5 week vervingen we de complete koeltechniek van deze Jumbo aan de Amsterdamseweg in Arnhem. Een ombouw die eigenlijk begin april gepland stond.

  • Klantnaam Jumbo Arnhem
  • Datum Week 25 2020
  • Type installatie CO2 met WTW
  • Branche retail

De verbouwing van een supermarkt is een logistieke operatie die een gedegen planning vraagt. Bij Koning Koudetechniek weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de winkelsluiting tot een minimum te beperken, zodat de klanttevredenheid én de omzet zo min mogelijk onder druk komen te staan. In het Jumbo-filiaal aan de Amsterdamseweg in Arnhem vervingen we in 2,5 week de gehele koeltechniek. Alle koel- en vriesmeubels in de winkel werden verwijderd en vervangen door nieuwe exemplaren uit onze eigen Koning Koudelijn. De bestaande koel- en vriesinstallatie, die nog draaide op freon R507, werd gedemonteerd. In plaats daarvan monteerden we een geheel nieuwe CO2-installatie, compleet met alle leidingen, die de koel- en vriesmeubels aanstuurt. Tegelijkertijd namen we met Koning Koudetechniek de verwarming van de supermarkt mee in onze plannen. Via warmtewisselaars op onze installatie wordt de vrijkomende koelwarmte omgezet voor gebruik in de luchtverwarming. Ook dat is goed nieuws voor de omzet.

Binnen drie weken compleet nieuw winkel-koelsysteem van Koning Koudetechniek

Aanvankelijk stond de verbouwing van de Jumbo-supermarkt aan de Amsterdamseweg in Arnhem gepland voor begin april. Vanwege de net afgekondigde corona-maatregelen en de belangrijke rol die daarin was weggelegd voor supermarkten werd de ombouw toen uitgesteld. Met de zomer in aantocht wilde Jumbo nu toch doorpakken. De oude koelinstallatie was namelijk hoognodig aan vervanging toe. Binnen 2.5 week richtten we met Koning Koudetechniek de supermarkt in met compleet nieuwe koel- en vriesmeubels en monteerden we een nieuw opgebouwde koel- en vriesinstallatie. Bovendien koppelden we de luchtverwarming in de winkel slim en efficiënt aan onze installatie. Na een minimale winkelsluiting ging de vernieuwde Jumbo op 17 juni weer open voor het publiek. Dankzij het nieuwe koel- en vriessysteem dat we met Koning Koudetechniek installeerden kan het personeel met en gerust hart de zomer in, en hoeven ze zich ook geen zorgen te maken over de koudere maanden.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×