Jumbo Beek en Donk

is door Koning Koudetechniek voorzien van een gasloos koel- en verwarmingssysteem. Hiermee wijkt Jumbo af van het standaardbestek dat ze voor hun supermarkten gebruiken en vertrouwen ze op de de duurzame oplossing van Koning Koudetechniek met warmteterugwinning (WTW).

  • Klantnaam Jumbo Beek en Donk
  • Datum Week 15 2019
  • Type installatie CO2 installatie met WTW
  • BVO 1387 m²
  • VVO 944 m²
  • Branche retail

In het pand zat voorheen een Emté-supermarkt. Net als de rest van de vestigingen in het land van deze supermarktketen, gaan de winkels deels op in Jumbo en deels in Coop. Deze Jumbo wordt gefranchised door familie Van den Boogaard, die ook al de Jumbo’s in Mariahout en Lieshout beheren.

Reviseren in combinatie met nieuw

De huidige koelinstallaties zijn afgelopen 24 april gedemonteerd. De winkel is ingericht met deels nieuwe en deels gereviseerde koelmeubelen.

Het Koning Koude-concept

Dankzij Koning Koudetechniek geniet Jumbo Beek en Donk nu van een aantal voordelen. Zo is de koelinstallatie compleet gasloos, heeft Jumbo een vast aanspreekpunt en zijn de koelingen, verwarming en ventilatie op elkaar aangesloten in één CO2-installatie. Dit staat ook wel bekend als het Koning Koude-concept. Koning Koudetechniek heeft hier de koeling de verwarming en de ventilatie geinstalleerd alles onder 1 dak! Door deze drie facetten te combineren onstaat er een zeer laag energievebruik. Op 9 mei opent de nieuwe Jumbo de deuren.

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×