Jumbo City Den Haag

is op 25 november geopend. Deze Jumbo City in Den Haag is voorzien van nieuwe koel- en vriesmeubels én een efficiënt koelsysteem dat ook de winkelverwarming voedt.

  • Klantnaam Jumbo City Den Haag
  • Datum Week 42 2020
  • Type installatie CO2 met WTW
  • BVO 428 m²
  • VVO 528 m²
  • Branche retail

De Bakelse Inge van Dijk krijgt volgend jaar de kans om als Tweede Kamer-lid furore te maken in Den Haag. Onze monteurs gingen haar al voor. Vanuit Koning Koudetechniek voorzagen we de tweede Jumbo City van de Hofstad, aan de Frederik Hendriklaan in het Statenkwartier, van een compleet koel- en verwarmingssysteem. We richtten de stadssupermarkt in met nieuwe koel- en vriesmeubelen en plaatsten een ingenieuze CO2 koelinstallatie. Die installatie koelt zowel de meubels op de winkelvloer als de koel- en vriescellen in de kelder van het statige hoekpand. Tegelijkertijd wordt de winkelverwarming er duurzaam mee aangestuurd, door slim hergebruik van de vrijkomende koelwarmte.

Koning Koudetechniek geeft city-formule van Jumbo mee vorm

Afgelopen oktober nam Jumbo de Marqt aan de Haagse Frederik Hendriklaan over. Tijdens een grondige verbouwing werd de compacte supermarkt compleet omgebouwd naar de Jumbo City-formule, die elementen van reguliere Jumbo-winkels, Foodmarkt en La Place combineert. Klanten kunnen er terecht voor hun dagelijkse boodschappen, maar vinden er ook vers-bereide maaltijden en lekkers uit de eigen bakkerij. Vanuit Koning Koudetechniek zorgden we voor een in alle opzichten aangenaam winkelklimaat. We richtten de binnenstad-supermarkt in met fraaie, nieuwe koel- en vriesmeubels volgens de Jumbo City-lijn. De winkelverwarming draait, dankzij efficiënte warmtewisselaars, volledig en duurzaam op de nieuwe CO2 gestuurde koelinstallatie die we met Koning Koudetechniek plaatsten. Voor die koelinstallatie moesten onze monteurs wel wat trucjes uithalen in het fraaie maar complexe hoekpand. Zo kwam de gascooler aan de achterzijde tegen een aanpalende tuinmuur en bevinden de koel- en vriescellen zich in de kelder. De compleet nieuwe Jumbo-City ging op 25 november open voor het Haagse publiek. Wij moesten er een eindje voor omrijden, maar dankzij Koning Koudetechniek kan Inge van Dijk straks tussen de vergaderingen door een vers broodje halen of haar kleine boodschappen doen in een moderne winkel die een frisse uitstraling koppelt aan duurzaam energiegebruik.

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×