Jumbo Deurne

voorzagen we van een compleet nieuwe koeltechniek. Dankzij slimme inzet van gereviseerde koel- en vriesmeubels konden we de kosten van de verbouwing overzichtelijk houden.

  • Klantnaam Jumbo Deurne
  • Datum Week 11 2021
  • BVO 1087 m²
  • VVO 725 m²
  • Branche retail

Bij Koning Koudetechniek hebben we continu een ruim assortiment gereviseerde vries- en koelmeubelen op voorraad. En dat is niet zonder reden. Revisie-meubelen zijn niet alleen duurzaam en budgetvriendelijk, dankzij de inzet van onze experts is de koeltechniek gegarandeerd honderd procent op orde. De Jumbo aan de Schelde in de wijk Koolhof, profiteerde van onze visie op slim en duurzaam hergebruik. Tijdens de recente verbouwing vervingen we met Koning Koudetechniek de oude inventaris door deels nieuw en deels gereviseerd koel- en vriesmeubilair. Ook de bestaande koel -en vriescellen gingen een nieuw, tweede leven in. Na een grondige inspectie bleek het vervangen van de verdampers voldoende om ze weer duurzaam operabel te maken. De aansturing van zowel de koel- en vriesmeubels als de opslagcellen wordt geregeld in de compleet nieuwe machinekamer met koel- en vriesinstallatie die we in het magazijn opstelden.

Revisie-meubelen van Koning Koudetechniek: duurzaam en budgetvriendelijk

Na een grondige verbouwing ging op 14 april de Deurnese Jumbo in de wijk Koolhof weer open voor het publiek. Vanuit Koning Koudetechniek droegen we slim en efficiënt bij aan die ombouw, die de supermarkt weer helemaal up-to-date maakt. We voorzagen de winkel van een compleet nieuwe koeltechniek, met een nieuwe koel- en vriesinstallatie als motor van het systeem. Door deels gebruik te maken van gereviseerde koel- en vriesmeubels en ook de opslagcellen te reviseren, konden we de kosten bovendien beperkt houden. In uitstraling en techniek doen die revisiemeubels niet onder voor nieuwe exemplaren. In duurzaamheid des te meer. Bij Koning Koudetechniek vinden we dat dubbele winst.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×