Jumbo Geldrop

heeft een grote verbouwing ondergaan en wordt gekoeld en verwarmd door Koning Koudetechniek.

  • Klantnaam Jumbo Geldrop
  • Datum Week 37 2019
  • Type installatie CO2 installatie met WTW
  • BVO 2202 m²
  • VVO 1602 m²

Na een algehele verbouwing werd op woensdag 11 september Jumbo Verhagen in Geldrop feestelijk heropend voor het publiek. De supermarkt in winkelcentrum Coevering is dankzij deze ombouw weer geheel bij-de-tijd. Bij Koning Koudetechniek waren we nauw bij deze ombouw betrokken. We demonteerden de oude inventaris en voerden die af. Nieuwe koel- en vriesmeubels zorgen voor een prettige winkelbeleving. Alle producten worden fris en overzichtelijk gepresenteerd. Die producten blijven, dankzij de nieuwe koel- en vriescellen die we met Koning Koudetechniek in het magazijn monteerden, ook in voorraad op de juiste temperatuur.

Winkelverwarming dankzij warmteterugwinning

Achter de schermen plaatsten we een hoogwaardige en milieuvriendelijke CO2 koel- en vriesinstallatie. Die installatie vormt het hart van het systeem waarmee we alle nieuwe meubels en cellen aansturen. De kennis die we bij Koning Koudetechniek hebben gaat evenwel verder dan koelen alleen. De voorzijde van de winkel heeft een grote passage, waar we acht luchtgordijnen monteerden. In de winkel zorgen vijf heaters voor een aangenaam klimaat. De warmte voor alle luchtgordijnen en heaters komt van onze koel- en vriesinstallatie. Dat klinkt misschien gek, maar dat zijn we bij Koning Koudetechniek allerminst. Door het plaatsten van warmtewisselaars kunnen we de warmte die vrijkomt bij de koeling slim en efficiënt hergebruiken. Daardoor geniet het winkelende publiek in Geldrop sinds 11 september niet alleen van een geheel vernieuwde Jumbo met een moderne uitstraling. Dankzij Koning Koudetechniek is ook een aangenaam winkelklimaat op milieuvriendelijke wijze gegarandeerd.

 

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×