Jumbo Helmond 2e Haagstraat

Gezien de huidige corona-maatregelen zullen veel mensen de feestdagen thuis vieren. Bewoners van ’t Haagje in Helmond kunnen hun boodschappen alvast doen in de geheel vernieuwde Jumbo in hun wijk. Vanuit Koning Koudetechniek verzorgden we de complete koeltechniek. En we voegden warmte toe.

  • Klantnaam Jumbo Helmond 2e Haagstraat
  • Datum Week 42 2020
  • Type installatie CO2 met WTW
  • Branche retail

Bij Koning Koudetechniek zijn we trots op onze monteurs, die supermarkten door heel Nederland voorzien van hoogwaardige en duurzame koelsystemen. Daarom vinden we het ook altijd mooi als ze praktisch een thuiswedstrijd mogen spelen. Zoals onlangs, bij de metamorfose van de Jumbo in de Helmondse 2e Haagstraat naar de nieuwste formule van het Veghelse familiebedrijf. In deze Jumbo bouwden we vanuit Koning Koudetechniek een compleet nieuw, CO2 gestuurd koelsysteem op, inclusief centrale machinekamer, leidingwerk en volledig nieuwe koel- en vriesmeubels in de winkel. Ook de winkelverwarming sloten we aan op dit systeem, zodat we de vrijkomende koelwarmte efficiënt kunnen inzetten als duurzame warmtebron.

Koning Koudetechniek geeft Jumbo gratis energiebron door hergebruik koelwarmte

Jumbo nam de supermarkt aan de 2e Haagstraat in Helmond begin vorig jaar over van Emté, waarna de winkel in april 2019 feestelijk werd heropend als Jumbo-filiaal. Nu was het tijd om de supermarkt volledig in te richten volgens de laatste formule van de Veghelse keten. De oude inventaris werd geheel gedemonteerd en ook de buitenzijde van het pand kreeg een opfrisbeurt. Vanuit Koning Koudetechniek verzorgden we de complete koeltechniek. We richtten de supermarkt in met nieuwe en moderne koel- en vriesmeubels. Achter de schermen bouwden we een compleet nieuwe CO2 koelinstallatie op, waarbij we ook alle koelleidingen nieuw aanlegden. Tegelijkertijd, en dat is bij Koning Koudetechniek inmiddels een specialiteit van het huis, koppelden we de winkelverwarming aan ons koelsysteem. De vrijkomende restwarmte is namelijk een gratis energiebron om de winkel duurzaam mee te verwarmen. De compleet vernieuwde Jumbo in ’t Haagje ging op woensdag 18 november weer open voor het winkelend publiek. “Met trots!”, stond op de social media van de supermarkt in de Helmondse volksbuurt te lezen. “We hebben hard gewerkt om van jouw favoriete supermarkt een nog betere versie te maken.” Vanuit Koning Koudetechniek hebben we daar niks aan toe te voegen.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×