Jumbo Made

De vaste klanten van de Jumbo in Made zullen hun supermarkt nauwelijks terugherkennen. Na een omvangrijke verbouwing is de winkel vergroot en compleet gemoderniseerd. Bij Koning Koudetechniek tekenden we voor een geheel vernieuwd, duurzaam en slim geïntegreerd koel- en klimaatsysteem.

  • Klantnaam Jumbo Made
  • Datum Week 47 2020
  • Type installatie CO2 met WTW
  • BVO 1894 m²
  • VVO 1300 m²
  • Branche retail

De Jumbo-supermarkt in Made onderging de afgelopen weken een indrukwekkende metamorfose. Niet alleen werd de winkel van Oswald en Sandy Hesselberth verruimd en geheel omgebouwd naar de laatste Jumbo-formule. Met Koning Koudetechniek vernieuwden we bovendien de complete koel- en klimaattechniek, inclusief de winkelverwarming. Onze koel- en vriesmeubels, voorzien van energiezuinige led-verlichting, zorgen voor een smakelijke en frisse presentatie van alle vers- en diepvriesproducten. De juiste koeltemperatuur is tot op de tiende graad gegarandeerd dankzij de op maat ontwikkelde koel- en vriesinstallatie die we vanuit Koning Koudetechniek opbouwden. Die installatie houdt ook de winkeltemperatuur zelf duurzaam en energiezuinig op peil. Via efficiënte warmtewisselaars kunnen we de restwarmte uit de installatie namelijk slim hergebruiken. Zo slim zelfs, dat we er de gehele winkel en alle sociale ruimtes mee verwarmen. Ook het bijbehorende verwarmingssysteem, met luchtverhitters en airco-verwarming, draagt trouwens de handtekening van Koning Koudetechniek. Daarmee bieden we Oswald en Sandy Hesselberth één betrouwbaar aanspreekpunt voor het gehele binnenklimaat.

Supermarktverwarming via restwarmte uit koelinstallatie Koning Koudetechniek

Voor de verbouwing van hun Jumbo-supermarkt aan de Stationsstraat in Made kozen eigenaren Oswald en Sandy Hesselberth niet voor de makkelijkste weg. De winkel werd compleet gestript tot er nog slechts een casco-pand overeind stond. Met Koning Koudetechniek hielpen we mee door de gehele winkelinventaris te demonteren en af te voeren. De lege ruimte bood ons alle gelegenheid om een koel- en klimaatsysteem op te bouwen dat zowel in techniek als in duurzaamheid state-of-the-art is. De winkel en alle sociale ruimtes worden geheel verwarmd door vrijkomende restwarmte uit onze koelinstallatie, zodat de gasaansluiting kon worden afgekoppeld. Het klinkt misschien vreemd, maar met Koning Koudetechniek ontwierpen en monteerden we ook de verwarmingsinstallatie zelf. Vanzelfsprekend vormt de nieuwe CO2 koel- en vriesinstallatie het hart van het koelsysteem. De installatie voedt alle nieuwe koel- en vriesmeubels waarmee we vanuit Koning Koudetechniek de winkel inrichtten. Met efficiënte led-verlichting en frisse stylingelementen sluiten deze meubelen helemaal aan bij de laatste Jumbo-formule. Oswald en Sandy Hesselberth mochten de compleet vernieuwde Jumbo op woensdag 18 november weer openen voor hun klanten. “We staan weer als vanouds voor je klaar”, lieten ze op social media weten. “In deze bijzondere tijd uiteraard volgens de maatregelen. Bij jouw vernieuwde Jumbo heb je volop keus uit de allerlekkerste versproducten voor een voordelige prijs.” Dankzij Koning Koudetechniek kúnnen de eigenaren ook klaar staan voor hun klanten. Over de productkoeling, de winkelverwarming én hun energierekening hoeven ze zich geen zorgen te maken.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×