Jumbo Meijel

is voorzien van een compleet nieuw koelsysteem, inclusief alle koel- en vriesmeubels. Deze verbouwing stond al eerder dit jaar op de planning, maar vanwege de corona-crisis was deze uitgesteld.

  • Klantnaam Jumbo Meijel
  • Datum Week 36 2020
  • Type installatie CO2 met WTW
  • BVO 1611 m²
  • VVO 1059 m²
  • Branche retail

De Jumbo-supermarkt in het Noord-Limburgse Meijel onderging de laatste weken een complete metamorfose. Vanuit Koning Koudetechniek hadden we belangrijk aandeel bij die transformatie. In de winkel vervingen we al het oude meubilair door compleet nieuwe koel- en vriesmeubels. Achter de schermen kwam een nieuwe CO2 gestuurde koel/vriesinstallatie van Koning Koudetechniek, inclusief geïntegreerde warmtewisselaars. Daarmee worden, naast de vries- en koelmeubels op de winkelvloer, ook de nieuwe koelcellen aangestuurd die we in het magazijn opbouwden. Dankzij de warmtewisselaars kunnen we de vrijkomende koelwarmte bovendien gebruiken voor de winkelverwarming. Op deze manier maakten we met Koning Koudetechniek ook dit Jumbo-filiaal weer helemaal klaar voor een duurzame toekomst.

Nieuwe koel- en vriesmeubels van Koning Koudetechniek voor smaakvolle presentatie

De verbouwing van de Jumbo in Meijel stond aanvankelijk gepland voor het tweede kwartaal van 2020, maar de corona-crisis zette destijds een streep door de uitvoering. Dankzij de flexibiliteit van Koning Koudetechniek hebben we de werkzaamheden gelukkig door kunnen schuiven naar de zomermaanden. In de compleet vernieuwde supermarkt springt een ruim versplein in het oog, waar klanten een ruim aanbod dagverse producten vinden, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. Daarnaast kunnen ze op de visafdeling zelf een bakje samenstellen met verschillende soorten diepgevroren vis. Dankzij de nieuwe koel- en vriesmeubels van Koning Koudetechniek worden al die producten overzichtelijk en smaakvol gepresenteerd. Onze nieuw geplaatste koel- en vriesinstallatie houdt al die meubels gecontroleerde op exact de juiste temperatuur. Dankzij warmtewisselaars op die installatie, waarmee we vrijkomende koelwarmte slim en efficiënt hergebruiken, heeft ook de winkel zelf het juiste klimaat. Filiaalmanager Erik Snel kon op 2 september trots de deuren openen van zijn compleet gemoderniseerde Jumbo. “Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving”, zei hij over die opening. Bij Koning Koudetechniek vinden we het mooi dat we een belangrijke bijdrage mochten leveren aan die aantrekkelijke winkelomgeving.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×