Jumbo City Utrecht

Bij Koning Koudetechniek ontwikkelen we volwaardige koelsystemen voor elk winkelformaat. Ook de gloednieuwe Jumbo City in hartje Utrecht profiteerde van onze op maat gesneden aanpak: ‘Wij zijn helemaal klaar om onze klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden.’

  • Klantnaam Jumbo City Utrecht
  • Datum Week 48 2020
  • Type installatie CO2 met WTW
  • BVO 584 m²
  • VVO 366 m²
  • Branche retail

Vanuit Koning Koudetechniek mochten we de gloednieuwe Jumbo City aan de Twijnstraat in Utrecht, midden in het stadshart, voorzien van een compleet nieuw koelsysteem. Dat systeem sluit in de hele uitvoering aan bij de opkomende binnenstadsformule van de Veghelse keten, iets waar we bij Koning Koudetechniek inmiddels gespecialiseerd in zijn. Zo richtten we de stadswinkel in met op maat geleverde koel- en vriesmeubelen in de bekende Jumbo-styling. Vanwege de beperkte magazijnruimte plaatsten we een compacte maar volwaardige CO2 koelinstallatie die onze meubels aanstuurt. En als externe gascooler kozen we, vanwege de plaatsing op een plat dak tussen bovenwoningen, voor een geluidsarm exemplaar.

Koeltechnische inrichting van Koning Koudetechniek voor compacte stadssuper

Bij Koning Koudetechniek vinden we het altijd een mooie klus als we een winkel compleet nieuw mogen opbouwen, helemaal als hierbij de nodige inventiviteit van onze technische mensen gevraagd wordt. De koeltechnische inrichting van de nieuwe Jumbo City aan de Twijnstraat in Utrecht, de tweede Jumbo City in de Domstad, bood ons die uitdaging. De winkel ligt midden in het centrum van Utrecht, waardoor er zowel in als om het pand weinig ruimte was. Op deze locatie was tot voor kort een Ekoplaza te vinden. Die winkel werd compleet gestript om plaats te maken voor het gemaksconcept van Jumbo. Naast dagelijkse boodschappen is daarin plaats voor bijvoorbeeld een vers belegd La Place-broodje of een kant-en-klaar salade van Foodmarkt.

Koning Koudetechniek levert volwaardige, centrale koelinstallatie in zakformaat

Vanuit Koning Koudetechniek voorzagen we de stadssupermarkt van nieuwe koel- en vriesmeubels, passend bij het winkelconcept, het beperkte vloeroppervlak én de styling van Jumbo. De meubels worden gekoeld door een centrale koelinstallatie. Speciaal voor kleinere winkels hebben we bij Koning Koudetechniek een variant ontwikkeld die weliswaar compact is, maar toch over ruim voldoende capaciteit beschikt om alle meubels op exact de juiste temperatuur te houden. De gascooler plaatsten we op een plat dak, midden tussen stadswoningen. Om die reden kozen we voor een geluidsarme cooler. De kakelverse Jumbo City ging op 25 november voor het eerst open voor het publiek. Filiaalmanager Rob Sillen toonde zich trots op zijn nieuwe winkel: “Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om inwoners en passanten van Utrecht de beste food- en winkelbeleving te bieden. Mijn collega’s en ik kijken ernaar uit om onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo City.” Bij Koning Koudetechniek vinden we het mooi dat we dat voor Rob en zijn collega’s mogelijk mochten maken.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×