Jumbo Venlo heeft nu één adres voor het hele klimaatsysteem

Koning Koudetechniek neemt graag de hele klimaatregeling in een gebouw op zich. Woensdag 26 juni opende de nieuwe Jumbo supermarkt in Venlo. Met een compleet en energievriendelijk klimaatsysteem van Koning Koudetechniek.

  • Klantnaam Jumbo Venlo
  • Datum Week 26 2019
  • Type installatie CO2 installatie met WTW
  • BVO 2980 m²
  • VVO 1499 m²
  • Branche retail

Eén adres voor het hele klimaatsysteem

Bij Koning Koudetechniek weten we niet alleen alles van koeling. Wij nemen graag de hele klimaatregeling en klimaatsysteem in een gebouw op ons.

Een groot voordeel van Koning Koudetechniek is dat we alles onder één dak hebben. Onze klanten hebben daardoor één aanspreekpunt voor hun hele klimaatsysteem. Een mooi voorbeeld is de nieuwe Jumbo supermarkt in Venlo. Eigenaar Geert Benders vroeg Koning Koudetechniek mee te denken bij de ombouw van zijn Plus supermarkt naar de Jumbo formule. De winkel sloot op 4 juni haar deuren om op woensdag 26 juni compleet vernieuwd open te gaan.

Schitterende techniek in een geweldige winkel

Tijdens de omvangrijke ombouw vervingen we met Koning Koudetechniek de hele inventaris. Het publiek in de winkel zal vooral de fraaie koel- en vriesmeubelen opvallen. Maar wij tekenden ook voor het compleet aangename winkelklimaat. Onze nieuwe CO2 koel- en vriesinstallatie voorziet de gehele winkel van ca 1600m2 van verwarming en we installeerden ook een nieuw ventilatiesysteem met kanaalwerk. We koelen er op de eerste plaats natuurlijk onze vries- en koelmeubelen mee. Daarnaast gebruiken we de warmte die bij het koelen vrijkomt voor verwarming van de winkel en de bovenverdieping (totaal 350m2 kantoor/kantine) een technische uitdaging gezien de grootte van de supermarkt. In de winkel monteerden we diverse heaters. De bovengelegen kantine, vergaderruimte en het kantoor werd door Koning Koudetechniek ook voorzien van airconditioning-units. Tot slot hebben we bij Koning Koudetechniek de hele installatie zo ingeregeld dat het energieverbruik het hele jaar rond zo laag mogelijk blijft. Een prettig idee; eigenaar Geert Benders kan zich daardoor volledig op zijn klanten richten.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×