Jumbo Venray

is compleet vernieuwd. We ontwikkelen ons meer en meer op het gebied van complete klimaatinstallaties. Voor deze nieuwbouw-Jumbo in Venray ontwikkelden we één systeem dat zowel de productkoeling als het winkelklimaat continu op het gewenste niveau houdt.

  • Klantnaam Jumbo Venray
  • Datum Week 23 2020
  • Type installatie CO2 met WTW
  • BVO 1901 m²
  • VVO 1337 m²
  • Branche retail

Met Koning Koudetechniek mochten we de complete koel- en klimaattechniek verzorgen voor een spiksplinternieuwe Jumbo supermarkt in het nieuwe winkelcentrum Brukske in Venray. Wat dit project bijzonder maakte was dat we één centraal systeem installeerden voor de koeling, verwarming, airconditioning én ventilatie van de nieuwbouwwinkel. Ook de gekoelde biercel die we mochten plaatsen, uniek voor supermarkten, maakte dit project bijzonder. Daarmee is deze supermarkt volgens ons helemaal ‘af’. In uitstraling, winkelklimaat én duurzaamheid.

Koeling, verwarming, ventilatie én airconditioning van Koning Koudetechniek

Supermarktondernemer John Winters is de eigenaar van twee Jumbo-vestigingen in Venray. De ene is te vinden aan de Veltumse Kleffen. De ander was gesitueerd aan de Kiosk. Die laatste supermarkt heeft onlangs plaatsgemaakt voor een compleet nieuw filiaal in het nieuwgebouwde wijkwinkelcentrum Brukske, op nauwelijks een steenworp afstand. Vanuit Koning Koudetechniek hadden we een groot aandeel bij de realisatie van die nieuwbouw-supermarkt. Op de winkelvloer springt de fraaie bier koelcel er echt uit. Maar bij Koning Koudetechniek zijn we vooral trots op de installatie die we achter de schermen realiseerden; een compleet koel- en klimaatsysteem. In het magazijn monteerden we een nieuw opgebouwde machinekamer die het hart vormt van dat systeem. De winkelmeubels worden ermee gekoeld. De winkelverwarming wordt er via warmtewisselaars mee aangestuurd. En ook de ventilatie en de airconditioning zijn aan het systeem gekoppeld. Tot slot sloten we dit systeem aan op onze online meldkamer in Bakel, zodat het 24/7 bewaakt en gemonitord wordt. De nieuwe Jumbo ging op 8-7 open voor publiek. Over één ding hoeft eigenaar John Winters zich in elk geval geen zorgen te maken. Dat publiek winkelt dankzij Koning Koudetechniek altijd in een perfect klimaat.

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×