Jumbo Vlissingen

is compleet vernieuwd en omgebouwd naar de laatste Jumbo-formule.

  • Klantnaam Jumbo Vlissingen
  • Datum Week 47 2019
  • Type installatie CO2 installatie met WTW
  • BVO 1840 m²
  • VVO 1274 m²
  • Branche retail

In drie weken tijd werd de voormalige Agrimarkt in Vlissingen compleet verbouwd om een toekomst als Jumbo-supermarkt tegemoet te gaan. Die toekomst gaven we met Koning Koudetechniek duurzaam en slim mee vorm. Voor koeling van de nieuwe vries- en koelmeubels plaatsten we een nieuwe, natuurvriendelijke CO2 koelinstallatie in het magazijn. Niet alleen de meubels in de winkel worden daarmee aangestuurd. We koppelden tegelijkertijd de complete luchtverwarming in de supermarkt aan deze installatie, die we bij Koning Koudetechniek voorzagen van warmtewisselaars. De vrijkomende koelwarmte wordt op die manier efficiënt hergebruikt. Naast de koelinstallatie vervingen we de bestaande drycooler voor een meer efficiënte gascooler. Voor de oude koel- en vriesmeubels kwamen nieuwe en frisse exemplaren in de plaats, in Jumbo huisstijl. Tot slot sloten we de hele installatie aan op onze online meldkamer in Bakel. De 24/7 bewaking die we daarmee bieden beschouwen we bij Koning Koudetechniek namelijk ook als slim en duurzaam.

State-of-the-art koel- en verwarmingsinstallatie van Koning Koudetechniek

In juni verwierf Jumbo de zes vestigingen van de Agrimarkt-keten uit Zuidwest Nederland. Drie winkels, in Vlissingen, Roosendaal, en Middelharnis, werden afgelopen maand omgebouwd naar de nieuwste Jumbo-formule, met behoud van het plaatselijke karakter dat Agrimarkt kenmerkte. De vestiging in Goes wordt de eerste Jumbo Foodmarkt van Zeeland. De Agrimarkten in Terneuzen en Oud-Beijerland gaan verder als Lidl-supermarkt. De Agrimarkt in Vlissingen sloot op 31 oktober de deuren voor een complete make-over. Als Jumbo ging de winkel op 20 november weer open voor het publiek. Dat vindt aan de Papegaaienburg een gemoderniseerde supermarkt volgens de laatste, eigentijdse Jumbo-uitstraling. Dankzij Koning Koudetechniek is niet alleen die uitstraling eigentijds. Ook de geïntegreerde koel- en verwarmingsinstallatie in de vernieuwde supermarkt is state-of-the-art.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×