Jumbo Weert

heeft een bijzondere zuivelkoeling en manier van verwarmen

  • KlantnaamJumbo Weert
  • Datum19-07-2018
  • Type installatieCO2 installatie met WTW en verwarming
  • BVO1370 m²
  • Brancheretail

De nieuwe mega-Jumbo in Weert heeft afgelopen juli iets nieuws voor haar klanten geïntroduceerd en walk-in zuivelkoeling en een speciale techniek waarmee de gehele winkel wordt verwarmd vanuit restwarmte uit de koel/vriesinstallatie waar normaliter externe warmtepompen geïnstalleerd worden om de winkel (bij) te verwarmen

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Jumbo en daarom kiezen ze voor meer ruimte voor de klant bij het uitzoeken van verse fruitsappen, vleeswaren en ijsjes. Deze vernieuwing is mogelijk dankzij Koning Koudetechniek. Dit koelbedrijf heeft één grote koelwand opgebouwd die aan beide kanten te openen is, 1 zijde voor het winkelend publiek en achterzijde om bij te vullen voor de supermarkt. Een unieke dubbele functie.

Duurzaam

Met de nieuwe CO2 installatie in combinatie met het verwarmings-systeem is de manier van verwarmen echt uniek. Investering is door het weglaten van een externe warmtepomp zeer laag gebleven, en het rendement zeer hoog, de volledige restwarmte gaat in de richting de supermarkt. Hierdoor heeft Familie Heerschap een enorme stap gemaakt op het gebied van duurzaamheid.

Uniek zuivelmeubel

De indeling van de winkel is heel bijzonder omdat hier een wandkoelmeubel voor zuivelproducten geïnstalleerd is welke is opgebouwd uit koelcel panelen en van achteruit het meubel te beladen is. Hierdoor hebben de klanten geen last van het personeel bij het aanvullen van de producten in het meubel. Een unieke dubbele functie.

Versplein

De supermarkt is het vlaggenschip van franchisenemer Stan Heerschap en gevestigd aan het Sint Jacobplein 2 in de wijk Leuken. De winkel vervangt de supermarkt aan de Friezenstraat. Met de nieuwe koelinstallatie en een groot ‘Versplein’ zet de winkel in op verse producten.

 

 

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×