Jumbo Blerick

is voorzien van een integraal klimaatsysteem. Twee geheel verbouwde supermarkten openen binnen een maand tijd. Geert Benders flikte het met nieuwe Jumbo’s in Venlo en Blerick. Bij Koning Koudetechniek tekenden we twee keer voor een compleet en duurzaam  koel-, vries- en klimaatsysteem. 

  • Klantnaam Jumbo Blerick
  • Datum Week 29 2019
  • Type installatie CO2 installatie met WTW
  • BVO 2481 m²
  • VVO 1308 m²
  • Branche retail

Compleet koel- en klimaatsysteem dankzij expertise van Koning Koudetechniek 

Bij de ombouw van de Blerickse Jumbo pasten we onze kennis van klimaattechniek toe op de hele koel- en verwarmingsinstallatie. We richtten de supermarkt volledig in met nieuwe koel- en vriesmeubelen uit onze eigen, hoogwaardige Koning Koudetechniek-lijn. Ook de nieuwe CO2 koel/vriesinstallatie legden we helemaal nieuw aan. Die installatie wordt niet alleen gebruikt voor het koelen van onze vries- en koelmeubels. Via warmtewisselaars gebruiken we de vrijkomende warmte om de winkel, het magazijn en de bovenverdieping te verwarmen. Gezien de grootte van het pand is dat een prestatie op zich. In de winkel en het magazijn plaatsten we heaters. Ook de vloerverwarming op de bovenverdieping sloten we aan op dit systeem. Daarnaast pasten wij het bestaande ventilatiesysteem aan conform de huidige normen. 

In de nieuwe Jumbo van Geert Benders komt op die manier hét grote voordeel van Koning Koudetechniek in één winkel samen; wij hebben alle expertise en techniek in huis voor een aangenaam, duurzaam en integraal aangestuurd winkelklimaat.  

Integraal klimaatsysteem 

Één supermarkt ombouwen naar een nieuwe formule is al een intensieve en vaak veelomvattende klus. Twee supermarkten ombouwen is dat helemaal. Eigenaar Geert Benders opende op 17 juli een geheel vernieuwde Jumbo in het winkelcentrum van Blerick, nadat de winkel op 30 juni als Plus de deuren sloot. Vorige maand deed hij dezelfde exercitie in Venlo. 

Met Koning Koudetechniek hadden we een vergaande inbreng in beide verbouwingen. Sterker nog, beide supermarkten voorzagen we geheel van een integraal en geavanceerd koel- en klimaatsysteem. Die systemen zijn door ons bovendien zo ingeregeld dat het energieverbruik in beide vestigingen het hele jaar rond zo laag mogelijk is 

 

 

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×