Retail - Nederland

Lidl Tilburg

CO2 met WTW

De uitdaging kort samengevat

Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Goede oplossing voor het gebrek aan infrastructuur

CO2 met WTW installatie

Optimaal betrouwbaar en duurzaam koelsysteem van de hoogste kwaliteit

De klantvraag

‘De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!’ Met die slogan vat Lidl de eigen filosofie perfect samen. Om die hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen is een hoogwaardig systeem voor winkelkoeling natuurlijk een minimum vereiste. En laat precies daar nu de kracht van Koning Koudetechniek liggen. Het filiaal aan de Bosscheweg in Tilburg werd afgebroken en in zijn geheel nieuw opgebouwd.

Onze oplossing

Met Koning Koudetechniek leverden we de koeltechnische inrichting, volledig afgestemd op de strikte eisen die de Duitse supermarktketen stelt aan betrouwbaarheid en temperatuurbereik. Basis van ons koelsysteem is de nieuwe, centrale koel- en vriesinstallatie op het duurzame koudemiddel CO2. Deze lieten we, wegens gebrek aan infrastructuur, via een verreiker op z’n plek zetten.

Optimaal betrouwbaar en duurzaam koelsysteem

De winkel kreeg een inrichting met volledig nieuwe koelmeubels en topvriezers uit onze eigen Koning Koudelijn. Al die meubels worden nauwgezet en gecontroleerd gekoeld vanuit de centrale koelinstallatie, net als de nieuwe koelcellen die we met Koning Koudetechniek opbouwden in het magazijn.

Op woensdag 22 juni ging de kersverse Lidl opnieuw open voor publiek. Die winkel is na de verbouwing niet alleen ruimer, beter bereikbaar en rijker geassorteerd. Vanuit Koning Koudetechniek gaven we de supermarkt bovendien een optimaal betrouwbaar en duurzaam koelsysteem van de hoogste kwaliteit.

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!