Boon's Pitstop Amsterdam

is voorzien van een indoor gascooler en uiterst compacte CO2 set.

  • Klantnaam Boon's Pitstop Amsterdam
  • Datum Week 48 2019
  • Type installatie Gascooler binnen en mini CO2 set
  • BVO 320 m²
  • VVO 250 m²
  • Branche retail

Hoe bijzonder Boon’s Pitsstop city store is die in Amsterdam termini werd geopend zullen de meeste klanten niet direct zien. Bij Koning Koudetechniek zijn we evenwel trots op de technische oplossingen waarmee we de bouw mogelijk maakten. Bij Koning Koudetechniek gaan we technische uitdagingen niet uit de weg. De realisatie van de eerste Pitstop in Amsterdam was zo’n bijzondere uitdaging. Boon Sliedrecht, eigenaar van MCD en Boon’s Markten, vroeg ons mee te denken over de bouw en inrichting van die buitengewoon compacte supermarkt in de hoofdstad. Omdat de ruimte in en rondom de winkel heel beperkt is en stekkerklare meubelen veelste warmte genereren, moesten we vanuit Koning Koudetechniek enkele technische hoogstandjes verrichten. De eerste beperkte ruimte was de grootste uitdaging!

Zeer creatief concept in een zeer beperkte ruimte

Bij Koning Koudetechniek besloten we daarom deze Amsterdamse city-store op een primeur te trakteren. Voor het eerst monteerden we een indoor-gascooler. Deze werd geplaatst in het magazijn, waar we ook een uiterst compacte CO2 koel- en vriesset installeerden met indoor gascooler. De winkel richtten we in met allemaal nieuwe koelmeubelen uit onze Koning Koudelijn. Bijzonder hierbij is de presentatie van de vriesproducten. Een walk-in vriescel is onderdeel van het winkel-concept. Ook de verwarming van de winkel namen we bij Koning Koudetechniek mee in het technische concept dat we uitdachten. Dankzij warmtewisselaars op onze koel- en vriesinstallatie geschiedt die efficiënt en milieuvriendelijk. Op 26 november werd de eerste Boon’s pitsstop officieel geopend. En daarmee heeft Amsterdam er een supermarkt bij die zowel voor als achter de schermen bijzonder te noemen is. Met dank aan Koning Koudetechniek.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×