Nettorama Gemert

gaven we weer een zorgeloze en duurzame toekomst, met een frisse inrichting vol nieuwe koel- en vriesmeubels, een nieuwe, efficiënte koelinstallatie én geïntegreerde verwarming. Bovendien hielden we de tijd in de gaten. 

  • Klantnaam Nettorama Gemert
  • Datum Week 40 2020
  • Type installatie CO2 installatie met wtw
  • BVO 1320 m²
  • VVO 1850 m²
  • Branche retail

Koning Koudetechniek zorgt voor efficiënte verfrissing Gemertse Nettorama 

Bij de verbouwing van een supermarkt is planning vaak van cruciaal belang. Bij Koning Koudetechniek dachten we slim mee om de recente verjonging van de Nettorama in Gemert zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Teneinde de winkelsluiting te minimaliseren legden we het leidingwerk in het magazijn al in het voortraject aan. Tegelijkertijd konden we de slagerij alvast vrijmaken door noodkoelingen van Koning Koudetechniek op de winkelvloer te plaatsen. In voorbereiding op de verbouwing kon de verkoop van verse vleeswaren daardoor gewoon doorgaan. 

En dat scheelde kostbare tijd tijdens de verbouwing. Elke dag dat een supermarkt moet sluiten betekent immers een flink verlies in omzet. 

Koning Koudetechniek zorgt voor kostenbesparing tijdens én na de verbouwing 

Van noodkoelingen is na de verbouwing geen sprake meer. Vanuit Koning Koudetechniek droegen we in belangrijke mate bij aan de verfrissing en verduurzaming van deze supermarkt, zowel voor als achter de schermen. We richtten de winkel compleet nieuw in met frisse koel- en vriesmeubelen uit onze eigen lijn. In het magazijn plaatsten we een nieuwe, energie-efficiënte koelinstallatie, als hart van het koelsysteem. Tegelijkertijd vormt die installatie de basis van de winkelverwarming. Dankzij warmtewisselaars kunnen we er namelijk ook de luchtverwarming mee aansturen, en dat is natuurlijk prettig voor zowel het energieverbruik als de gasrekening van de winkel. 

De Gemertse Nettorama sloot op 14 september om 16:00 uur de deurenAmper twee weken later, op 29 september om 8.00 uur, gingen de deuren van de compleet vernieuwde winkel weer open. 

Met Koning Koudetechniek zorgden we er niet alleen voor dat de verbouwing zelf kostenefficiënt verliep. Dankzij de geïntegreerde koel- en verwarmingsinstallatie die we monteerden, is voortaan ook het energieverbruik uiterst efficiënt. 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×