Plus Brakel

van familie Duijzer is compleet vernieuwd en voorzien van een geïntegreerd koel- en klimaatsysteem.

  • Klantnaam Plus Brakel
  • Datum Week 19 2020
  • Type installatie CO2 met WTW
  • Branche retail

De familie Duijzer is in Brakel een begrip als het om supermarktondernemen gaat. Na een flinke verbouwing opende Hubert Duijzer op 24 juni zijn compleet vernieuwde Plus-supermarkt. Met Koning Koudetechniek richtten we die winkel stijlvol in en tekenden we voor het nieuwe koel- en klimaatsysteem.

We richtten in Brakel onlangs de compleet vernieuwde en vergrootte Plus van eigenaar Hubert Duijzer in met koel- en vriesmeubels die volledig de styling volgen van de Plus Briljant 2.0 formule. En dat niet alleen. Tijdens de verbouwing namen we met Koning Koudetechniek de complete koel- en verwarmingstechniek voor onze rekening. In het magazijn vervingen we de koelcellen, we pasten al het leidingwerk aan en we plaatsten een nieuwe CO2 koel- en vriesinstallatie om alle meubels en cellen aan te sturen. In de winkel monteerden we luchtverwarming en bij de ingang kwam een luchtgordijn. Die krijgen hun warmte van onze koelinstallatie, waarbij we via warmtewisselaars de vrijkomende koelwarmte slim hergebruiken. Airconditioning in de kantoren en kantine maken het systeem af.

Geïntegreerd koel- en klimaatsysteem van Koning Koudetechniek voor groene nieuwe Plus

De familie Duijzer is al vier generaties lang een bekend kruideniersgeslacht in Brakel. De overgrootmoeder van de 41-jarige Hubert Duijzer, de huidige generatie aan het roer, opende in 1926 een kruidenierswinkeltje in het Gelderse dorp. Dat winkeltje werd in de loop der jaren uitgebouwd tot een begrip in Brakel. Met de recente verbouwing van zijn supermarkt zette Hubert Duijzer een nieuwe stap in die ontwikkeling. De winkel werd met vijftig procent vergroot en kreeg veel ruimte voor vers- en streekproducten, met onder meer een ruim versplein. Met Koning Koudetechniek mochten we een belangrijke bijdrage leveren aan die nieuwe stap in de familiegeschiedenis van de Brakelse supermarktondernemers. Dat vonden we mooi, ook al omdat we zelf ook een familiebedrijf zijn. De inrichting van de verbouwde supermarkt, met nieuwe koel- en vriesmeubels straalt in alles de frisse en groene Plus Briljant 2.0 formule uit. Dankzij het geïntegreerde koel- en klimaatsysteem dat we met Koning Koudetechniek installeerden worden al die meubels ook nog eens efficiënt gekoeld én wordt de winkel duurzaam verwarmd. De winkel draait nu enkele weken op volle toeren nadat Hubert Duijzer op 24 juni zijn nieuwe winkel voor het publiek. “Ik ben blij om het eindresultaat te kunnen laten zien aan al mijn klanten”, zei hij daarbij. Bij Koning Koudetechniek zijn we blij dat we hem daarmee mochten helpen.

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×