Retail - Nederland

Plus De Heester Gouda

De uitdaging kort samengevat

Van Coop naar Plus in nog geen drie weken

Revisiemeubels: duurzaam, betrouwbaar én kostenefficiënt

Ombouw van Freon naar natuurlijk koudemiddel CO2

De klantvraag

“Er gebeurt altijd wel iets waar je op moet inspelen. Daar zijn we goed in”, zeggen supermarktondernemers Gerard Versluis en Peter Oskam. Samen zijn ze eigenaar van twee winkels in Gouda, aan de Vuurdoornlaan en het Driewegplein.

Eén van de gebeurtenissen waar de ondernemers op in moeten springen is de fusie tussen Coop en Plus. Dat betekent dat ze met hun winkels van kleur zullen verschieten, van Coop-oranje naar Plus-groen.

Afgelopen periode kreeg hun eerste vestiging, Coop De Heester aan de Vuurdoornlaan, een complete metamorfose. De winkel, die in 2013 nog van C1000 in Coop veranderde, werd in net geen drie weken compleet omgebouwd naar de jongste Plus-formule.

De eigenaren vroegen ons bij Koning Koudetechniek die ombouw slim en efficiënt mee vorm te geven, ook met het oog op een duurzame, groene toekomst.

Onze oplossing

Gerard Versluis en Peter Oskam zitten al tientallen jaren in het supermarktvak. Ze zien zichzelf als echte kruideniers en weten hoe ze hun klanten moeten verwennen, vertelden ze vorig jaar aan de LevensmiddelenKrant: “We zijn altijd op de winkelvloer te vinden. Daar ligt ons hart.”

Als je zo intensief met je klanten bezig bent wil je je geen zorgen hoeven te maken over de technische installaties in je winkel. En ja, laat bedrijfszekerheid nou net één van de kwaliteiten zijn die we bij Koning Koudetechniek omarmen. We durven dan ook gerust te zeggen dat beide heren bij het juiste, betrouwbare adres aanklopten. We hielpen ‘kruideniers’ Versluis en Oskam bovendien op de kleintjes te letten, door de verbouwing snel en kostenvriendelijk uit te voeren.

Duurzaam, betrouwbaar én kostenefficiënt

Bij Koning Koudetechniek hebben we altijd een breed assortiment revisiemeubels op voorraad, nat als gereviseerde koel- en vriesinstallaties. Die meubels en installaties zijn door onze experts compleet nagelopen, waarbij kritische onderdelen ofwel vervangen ofwel vernieuwd zijn. Voor Plus De Heester konden we putten uit deze ruime voorraad. We richtten de winkel in met gereviseerde koel- en vriesmeubels. Achter de schermen plaatsten we een revisie-koelinstallatie als centrale koelmotor. Met deze koelinstallatie voor de supermarkt garanderen we bij Koning Koudetechniek betrouwbare kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Koeling via natuurlijk koudemiddel

Een extra voordeel was dat het nieuwe koelsysteem draait op het natuurlijke koudemiddel CO2, in plaats van het minder duurzame Freon dat voorheen werd toegepast.

Op woensdag 5 juli, amper drie weken na de start van de verbouwing, mochten Gerard Versluis en Peter Oskam hun gloednieuwe Plus De Heester openen voor hun klanten. “Plus past prima bij ons”, spraken ze hun vertrouwen uit in de nieuwe merknaam op hun gevel. “Het is een echte ondernemersformule.”

Dat bieden we bij Koning Koudetechniek ook; dankzij onze betrouwbare koeltechniek kunnen de Goudse supermarkteigenaren doen wat ze het liefste doen: Ondernemen.

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!