Plus Gorinchem

heeft nu een compleet nieuwe CO2 installatie met WTW en verwarming

  • KlantnaamPlus Gorinchem
  • Datum19-07-2018
  • Type installatieCO2 installatie met WTW en verwarming
  • BVO1426 m²
  • Brancheretail

De PLUS Supermarkt in Gorinchem is compleet verbouwd naar de Briljant 2.0 formule. Belangrijk onderdeel van de verbouwing was de vernieuwing van de koel- vriesinstallatie. Koning Koudetechniek (KKT) heeft de volledige installatie hiervoor voor haar rekening genomen.

Unieke warmtepompinstallatie

In deze PLUS bevinden zich nu de nieuwste en duurzaamste koeltechnieken. Er is onder meer een centrale CO2 koel- en vriesinstallatie geplaatst. Hierbij is als ondersteuning voor de warmteterugwinning een warmtepompinstallatie geïnstalleerd en heeft KKT het installeren van de complete verwarmingsinstallatie voor haar rekening genomen. Alle benodigde warmte voor de gehele winkel komt van KKT tevens heeft alle vrieseilanden, diepvrieskasten, koel- en vriescellen geleverd en geplaatst.

Flexibel en professioneel

Vestigingsmanager Elbert van der Doel, die KKT nog kende van een vorige supermarkt waar hij bedrijfsleider was, is zeer te spreken over het eindresultaat. Met name de manier waarop de KKT monteurs meedachten op de werkvloer en de flexibiliteit is als zeer professioneel ervaren.

Geen gasaansluiting

De volledige koel- vriesinstallatie draait nu op het natuurlijke koudemiddel CO2 en is er niet langer een gasaansluiting nodig. Ander voordeel voor Van den Doel is dat hij nu één vast aanspreekpunt heeft voor zowel zijn koel- als verwarmingssysteem.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×