Plus Kesteren

Koning Koudetechniek installeerden een geavanceerd CO2 koel- en vriessysteem bij Plus Kesteren. We rustten de installatie uit met de laatste technieken op het gebied van warmteterugwinning, die uniek zijn in de markt.

  • KlantnaamPlus Kesteren
  • Datum24-04-2018
  • Type installatieCO2 installatie met WTW
  • BVO859 m²
  • Brancheretail

Supermarktondernemers André en Johan van de Pol wilden met een compleet nieuwe supermarkt inwoners van Kesteren ruimte geven om hun boodschappen te doen in hun eigen dorp. Ook wij konden met Koning Koudetechniek onze ambities kwijt tijdens de realisatie van de moderne Plus van de Pol.

André en Johan van de Pol vormden sinds 2004 het gezicht van de Spar in het Gelderse plaatsje Kesteren. “Wij zijn de vent in de tent”, noemen ze dat zelf. De ondernemende broers vinden het belangrijk dat inwoners van Kesteren voor hun weekendboodschappen in hun eigen dorp terecht kunnen. Vanuit die gedachte ontwikkelden ze met succes plannen om een nieuwbouw-supermarkt te realiseren. Op woensdag 25 april opende de compleet nieuwe Plus van de Pol haar deuren. Met een verdubbeld vloeroppervlak en alle elementen van de Plus 2.0 formule zijn André en Johan van de Pol helemaal klaar om hun klanten te ontvangen. We zijn trots op de bijdrage die we vanuit Koning Koudetechniek mochten leveren aan de ambities van André en Johan van de Pol. In de winkel springen de door ons geplaatste koelmeubels en vriesmeubels in het oog, geheel in lijn met de frisse en moderne uitstraling van de Plus 2.0 formule. Vloerverwarming en een luchtgordijn dragen bij aan het winkelcomfort. Achter de schermen installeerden we met Koning Koudetechniek een geavanceerd CO2 koel- en vriessysteem. Daarmee zorgen we niet alleen voor koeling van de meubels. We rustten de installatie uit met de laatste technieken op het gebied van warmteterugwinning, die uniek zijn in de markt. Op die manier kunnen we, met dezelfde installatie, de vloerverwarming en het luchtgordijn op een energiezuinige manier aansturen. Tot slot werd de gehele installatie aangesloten op onze Koning Koudemeldkamer in Bakel, zodat we de werking én het energieverbruik 24/7 online kunnen bewaken, monitoren en bijsturen. En daardoor kunnen André en Johan van de Pol zonder zorgen zijn wat ze willen zijn: Het gezicht in hun Plus.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×