Savelkoul 's-Hertogenbosch

De boerderijwinkel van familie Savelkouls in Empel richtten we in met een compleet en centraal gestuurd koelsysteem, inclusief nieuwe én gereviseerde meubels.

  • Klantnaam Savelkoul 's-Hertogenbosch
  • Datum Week 37 2020
  • Branche retail

Bij Koning Koudetechniek ontwikkelen we hoogwaardige koelinstallaties voor elk winkelformaat. Zo zorgden we dat koelkwaliteit van ‘Vers Vleesboerderij Savelkouls’ aansluit bij de kwaliteit van het vlees dat de familie Savelkouls in haar Empelse boerderijwinkel verkoopt. We vervingen de bestaande, losse koel- en vriesmeubelen door centraal aangestuurde meubels, waarbij het aantal meubels bovendien flink werd uitgebreid. Om de investering mals te houden adviseerden we de familie Savelkouls om voor een deel van die koel- en vriesmeubels te putten uit het rijke revisie-assortiment van Koning Koudetechniek. Dat is prettig voor de portemonnaie zonder dat de kwaliteit eronder lijdt. De nieuwgeplaatste vries- en koelmeubels halen hun capaciteit uit de compleet nieuwe, centrale CO2-gestuurde koelinstallatie die we met Koning Koudetechniek netjes weggewerkt naast de winkel opbouwden. Ook de ruimtekoeling en de koel- en vriescellen in het magazijn worden aangesloten op het centrale systeem, al moeten onze monteurs ze eerst nog technisch aanpassen voor die koppeling.

Smakelijke presentatie dankzij nieuwe en gereviseerde meubels van Koning Koudetechniek

In Empel, vlakbij Den Bosch, ligt Vers Vleesboerderij Savelkouls. De familie Savelkouls verkoopt in haar boerderijwinkel eigen varkensvlees aan particulieren. Daarnaast vinden klanten rund- en kippenvlees van bevriende leveranciers in de schappen. Een deel van het vlees ligt in verskoelingen en een deel ligt diepgevroren in diepvrieskasten en kisten. De familie Savelkouls besteedt veel aandacht aan een zorgvuldige selectie van dat vlees. En daar hoort natuurlijk een smakelijke presentatie bij. Vanuit Koning Koudetechniek richtten we de winkel compleet nieuw in. Deels met nieuwe koel- en vriesmeubelen en deels met zorgvuldig door ons gereviseerde exemplaren. Dankzij de nieuwe, centrale koelinstallatie van Koning Koudetechniek, is ook een perfecte koeltemperatuur gewaarborgd. Via de restwarmte verwarmen we de vloerverwarming in de winkel wat zorgt voor een behaaglijk klimaat. De familie Savelkouls kan voortaan, mede dankzij onze inbreng, het kwaliteitsvlees met nog meer trots in de schappen leggen. Bij Koning Koudetechniek droegen we daar graag aan bij.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×