Spar Arnhem Centraal

onderging een metamorfose en wij mochten voor de vernieuwde koeltechnische inrichting tekenen. Door de bestaande koel- en vriesmeubels slim te verplaatsen, hielpen we Luke aan een verbeterde winkelindeling, waarbij tegelijkertijd ruimte gemaakt werd voor de in-store formule van The Tosti Club.

  • Klantnaam Spar Arnhem Centraal
  • Datum Week 15 2021
  • BVO 310 m²
  • VVO 232 m²
  • Branche retail

Met de geur van verse koffie, tosti’s, belegde broodjes en verse vruchtensappen is de compleet verbouwde Spar City een klantentrekker bij station Arnhem Centraal. Dankzij de slim vernieuwde koeltechnische inrichting van Koning Koudetechniek blijft al dat lekkers ook zichtbaar lekker vers.

Met Koning Koudetechniek gaven we de recente ombouw van de Spar City aan het Willemsplein bij station Arnhem Centraal efficiënt mee vorm. De winkel, één van de twee binnenstad-supermarkten van ondernemer Luke van Gelder, onderging een metamorfose en wij mochten voor de vernieuwde koeltechnische inrichting tekenen. Door de bestaande koel- en vriesmeubels slim te verplaatsen hielpen we Luke aan een verbeterde winkelindeling, waarbij tegelijkertijd ruimte gemaakt werd voor de in-store formule van The Tosti Club. Daarnaast voegden we enkele nieuwe meubels toe en pasten we het leidingwerk aan. Achter de schermen breidden we de opslagcapaciteit uit door de diepvriescel te vergroten. De bestaande koel- en vriesinstallatie, die net als de meubels nog in prima staat was, verplaatsten we al in het voortraject naar het dak van het hoge bedrijfspand.

Slimme verplaatsing Koning Koude-koelmeubels verbetert winkelrouting

Op het eerste gezicht zal bezoekers van de Arnhemse stationsbuurt vooral de compleet vernieuwde pui van Spar City Arnhem Centraal opvallen. In de winkel is de metamorfose echter nog veel groter. The Tosti Club, die winkeleigenaar Luke van Gelder eerder met succes ook al invoegde bij zijn Spar City aan de Arnhemse Koningsstraat, biedt klanten keuze uit een veelvoud aan tosti-varianten, sandwiches en verse baristakoffie. Om plaats te maken voor die tosti- en koffiecorner kreeg de winkel een nieuwe vloerindeling. Vanuit Koning Koudetechniek pasten we de plaatsing van de bestaande koel- en vriesmeubels aan volgens de nieuwe looproutes. Met enkele nieuwe meubels breidden we bovendien de koelcapaciteit in de winkel uit, zodat al het vers ook écht vers blijft. Daar draagt ook de extra koelcapaciteit in het magazijn aan bij. Met Koning Koudetechniek verruimden we namelijk slim de diepvriescel binnen de mogelijkheden. Al voor de verbouwing hadden we de koelinstallatie verplaatst naar het hoge dak van het bedrijfsgebouw. Daarmee zorgden we voor een efficiënt verloop van de ombouw, zodat Luke zijn winkel slechts tien dagen hoefde te sluiten. Op vrijdag 16 april mocht hij zijn compleet vernieuwde stads-super weer openen. ”De gezelligste winkel van Arnhem”, noemt de eigenaar zijn Spar City trots. Op zijn website zegt hij: “Wij houden van lekker en die passie willen we maar wat graag delen.” Bij Koning Koudetechniek willen we maar wat graag delen dat we er trots op zijn dat we die passie een koeltechnisch nieuw gezicht mochten geven.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×