Spar Breda

is vanwege het beperkte vloeroppervlak voorzien van ondiepe koel- en vriesmeubelen. Bovendien wordt de winkel met één heater zowel verwarmd als gekoeld.

  • Klantnaam Spar Breda Boschstraat
  • Datum Week 43 2019
  • Type installatie CO2 installatie met WTW
  • BVO 430 m²
  • VVO 237 m²
  • Branche retail

Bij Koning Koudetechniek vieren we een dubbel unicum. Voor het eerst richtten we een supermarkt in met hele ondiepe wandmeubelen. De ruimtebesparende koel- en vriesmeubelen zijn slechts 60 centimeter diep. Daarnaast monteerden we een heater waarmee we de winkel zowel kunnen verwarmen als koelen. Bijkomend voordeel is dat we met slechts één gascooler op het dak de supermarkt toch volledig van voldoende koeling kunnen voorzien. Beide unieke oplossingen mochten we leveren voor de gloednieuwe Spar City Store aan de Boschstraat in Breda. En de naam City Store zegt het al: in deze centrumsupermarkt, aan dé fietsstraat van Breda, is de ruimte beperkt. Toch wil eigenaar Djordy de Nooijer een zo rijk mogelijke winkelervaring bieden. Zijn klanten zijn divers; centrumbewoners die hun dagverse boodschappen komen doen, maar ook toeristen of dagjesmensen die snel een vers broodje of een flesje frisdrank willen kopen.

Ook specialist voor koeling verwarming EN airconditioning bij inrichting van kleinere retail omgevingen

Als specialist op het gebied van koeling, verwarming en inrichting van supermarkten denken we bij Koning Koudetechniek dan graag mee. De zomers worden steeds warmer, hierdoor warmen de (kleinere) winkels erg op. Voor o.a. citystores en ook andere supermarkten hebben we veel oplossingen in huis. De door ons zelf ontworpen ondiepe koel- en vriesmeubels zijn daar een voorbeeld van. Bovendien hebben we voor kleinere winkels een mini-CO2 koel- en vriesinstallatie ontwikkeld. Ondanks de geringe afmeting heeft deze installatie ruim voldoende capaciteit om al onze koel- en vriesmeubels aan te sturen. Sterker nog: via warmtewisselaars op deze installatie kunnen we de vrijkomende koelwarmte hergebruiken om een winkel volledig te verwarmen, tevens kan met hetzelfde systeem de winkel worden voorzien van airconditioning. Dat deden we ook bij de Spar City Store in Breda, waarbij we tevens tekenden voor de aanleg van de verwarming. De hele installatie van deze centrumsupermarkt werd tot slot aangesloten op onze online meldkamer in Bakel, waardoor 24/7 monitoring gegarandeerd is.
Op donderdag 24 oktober opende Djordy de Nooijer vol trots zijn gloednieuwe Spar City Store voor het publiek. Dat publiek zal niet direct doorhebben dat we met twee unieke oplossingen bijdroegen aan het winkelgenot, maar bij Koning Koudetechniek zijn we stiekem even trots als de eigenaar.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×