Spar Ell

van familie Derksen opende donderdag 17 oktober en is omgebouwd naar het laatste Spar 3.0 Buurt concept.

  • Klantnaam Spar Ell
  • Datum Week 42 2019
  • Type installatie Installatie retrofit R449a
  • BVO 390 m²
  • VVO 313 m²
  • Branche retail

Om het serviceniveau, het winkelgenot en de techniek bij de tijd te houden ondergaan supermarkten eens in de zoveel tijd een complete gedaantewisseling. Bij Koning Koudetechniek zijn we meester in dergelijke ombouwoperaties, die vaak onder tijdsdruk plaatsvinden. In Ell waren we betrokken bij de metamorfose van de Spar. Voor de inwoners van het Limburgse dorpje Ell, tussen Weert en Thorn, is de Spar van de familie Derksen al jaren een vertrouwd adres. Ze kunnen er niet alleen terecht voor hun dagelijkse boodschappen, maar vinden er bijvoorbeeld ook een PostNL servicepunt of geldautomaat. Om die vertrouwde service naar het niveau van de toekomst te brengen werd de dorpssupermarkt afgelopen maand omgebouwd naar het laatste Spar 3.0 Buurt concept. We hielpen familie Derksen bij deze ombouw, waarbij de winkel in slechts twee weken tijd een complete metamorfose onderging.

Revisie bestaande koel- en vriesinstallatie verlengt levensduur

Als eerste werd de gehele inventaris gedemonteerd en afgevoerd. Vervolgens richtten we vanuit Koning Koudetechniek de winkel compleet nieuw in met koel- en vriesmeubels volgens het Spar 3.0 Buurt concept. Om tijd te besparen hadden we alle meubels en leidingwerk al vooraf voorbereid in onze werkplaats in Bakel. De koel- en vriesinstallatie in het magazijn kon tijdens de verbouwing blijven staan. Wel reviseerden we met Koning Koudetechniek die installatie, waarbij we hem tegelijkertijd geschikt maakten voor het natuurlijke koudemiddel freon R449a. Daardoor kan de installatie probleemloos in gebruik blijven tot 2030. Met de op het dak geplaatste condensor moesten we een trucje uithalen omdat er nieuwe dakbedekking aangebracht werd. We hebben de condensor daarom op een slimme manier opgetild. Tot slot sloten we de hele installatie aan op onze Koning Koudemeldkamer in Bakel. Daardoor wordt het complete koelsysteem 24/7 online bewaakt en beheerd. Op donderdag 17 oktober heropende de familie Derksen de compleet vernieuwde Spar voor het publiek. Mede dankzij Koning Koudetechniek zijn de inwoners van Ell nog jaren verzekerd van de service in hun vertrouwde dorpssupermarkt.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×