Spar Diepenheim

is compleet vernieuwd en ingericht volgens de laatste Spar 3.0 buurtformule. Op 10 oktober ging de geheel gemoderniseerde winkel open voor het publiek.

  • Klantnaam Spar Diepenheim
  • Datum Week 41 2019
  • Type installatie CO2 met WTW
  • BVO 951 m²
  • VVO 508 m²
  • Branche retail

Supermarkten moeten continu blijven vernieuwen om bij de tijd te blijven. Bij Koning Koudetechniek hebben we alles in huis om elke vernieuwingslag binnen geraamd budget en tijdspanne succesvol te realiseren. Ook de compleet gemoderniseerde Spar in Diepenheim profiteerde van onze kennis en ervaring.

Diepenheim is één van de acht middeleeuwse steden in Twente. Met 2600 inwoners is het tegelijkertijd één van de kleinste stadjes in Nederland. Sinds 10 oktober kunnen bewoners en toeristen voor hun boodschappen terecht in een compleet vernieuwde supermarkt. Op die dag ging de geheel gemoderniseerde Spar van de familie Kleis opnieuw open voor het publiek, na een grondige verbouwing die in amper twee weken tijd werd gerealiseerd.

Voorbereiden installatie in werkplaats scheelt kostbare tijd

Met Koning Koudetechniek gaven we de moderniseringsslag technisch en optisch mee vorm. De gehele inventaris van de supermarkt werd gedemonteerd en afgevoerd. Wij richten de winkel vervolgens in met nieuwe zuivel- en vleeskoelingen en diepvrieskasten uit onze Koning Koude-lijn. Die meubels hadden we in onze Bakelse werkplaats al voorbereid volgens de nieuwe Spar 3.0 formule, wat kostbare tijd scheelde tijdens de ombouw. Om diezelfde reden hadden we ook het complete leidingwerk al voorgemonteerd in onze werkplaats. De vries- en koelcellen in het magazijn bleven bestaand, maar vanuit Koning Koudetechniek grepen we de verbouwing wel aan om ze te voorzien van nieuwe verdampers. Daardoor voldoen ze weer aan de huidige standaard op het gebied van energieverbruik. De nieuwe koel-en vriesmeubelen tesamen met de koel- en vriescellen worden aangestuurd vanuit de nieuwe en efficiënte CO2 koel- en vriesinstallatie die we  plaatsten. Om geen energie verloren te laten gaan monteerden we warmtewisselaars op het systeem. Het betreft een grote spar supermarkt hierdoor kunnen we veel vrijkomende koelwarmte hergebruiken om de winkel mede te verwarmen. Tot slot sloten we de hele installatie aan op onze Koning Koudemeldkamer in Bakel. Daarmee wordt het systeem 24/7 op afstand bewaakt voor een probleemloze werking.

Sinds de opening op 10 oktober kan de familie Kleis in de nieuwe en eigentijdse Spar haar vertrouwde service weer verlenen aan de klanten. Bij Koning Koudetechniek vinden we het mooi dat we bij mochten dragen aan een grootse supermarkt in het kleinste Twentse stadje.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×