Spar Doetinchem

opende op donderdag 19 september een compleet gemoderniseerde winkel! Met Koning Koudetechniek tekenden we voor een geïntegreerd koel- en vriessysteem, dat zowel de door ons geleverde meubels als het winkelklimaat op de juiste temperatuur houdt.

  • Klantnaam Spar Doetinchem
  • Datum Week 38 2019
  • Type installatie CO2 met WTW
  • BVO 541 m²
  • VVO 409 m²
  • Branche retail

Aan de Heemskerklaan in de Doetinchemse wijk Schöneveld ligt de Spar van de familie Legebeke. Op 4 september ging deze supermarkt met buurtfunctie dicht voor een ingrijpende verbouwing. Vanuit Koning Koudetechniek droegen we een flinke steen bij aan deze ombouw naar de nieuwste Spar 3.0 formule. We demonteerden alle koel- en vriesmeubels en voerden ze af. Vervolgens richtten we de winkel in met geheel nieuwe exemplaren. Daardoor wordt het winkelaanbod niet alleen fris en overzichtelijk gepresenteerd. Dankzij de laatste techniek zijn de meubels ook nog eens energie-efficiënt.

Geïntegreerde koel- en vriesinstallatie

De bijdrage die we met Koning Koudetechniek mochten leveren ging echter veel verder dan de cosmetische ombouw alleen. Zo vernieuwden we de vriescel in het magazijn. Maar de belangrijkste verbetering is de nieuwe, geïntegreerde CO2-installatie die we plaatsten. Die installatie, voorgemonteerd in onze werkplaats, zorgt op de eerste plaats voor gecontroleerde koeling van de door Koning Koudetechniek geleverde koel- en vriesmeubels. Maar het systeem doet meer. Via warmtewisselaars wordt de vrijkomende koel-warmte hergebruikt, zodat de heaters en het luchtgordijn in de winkel milieu- en kostenvriendelijk worden aangestuurd. Samen met de airconditioning die we bij de agf-afdeling en in de sociale ruimtes installeerden zorgt dat voor een onder alle omstandigheden aangenaam winkelklimaat. Een klimaat dat we, net als de temperatuur in de koelmeubels, op afstand controleren. We sloten de gehele installatie namelijk aan op onze Koning Koudemeldkamer in Bakel, die het systeem 24/7 bewaakt. Op donderdag 19 september werd de geheel vernieuwde Spar officieel heropend.

Bij Koning Koudetechniek zijn we trots op de bijdrage die mochten leveren aan het resultaat. Het winkelend publiek profiteert van een moderne, frisse en aangename buurtsupermarkt. En de familie Legebeke is toegerust voor de toekomst.

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×