Retail - Nederland

Spar Enjoy De Paal Bergeijk

De uitdaging kort samengevat

Slimme inrichting campingsupermarkt

Duurzame en milieuvriendelijke winkelombouw

Duurzaam hergebruik van complete winkelinventaris

De klantvraag

De Pakgro-groep beheert 13 Spar-vestigingen op vakantieparken in Zuid-Nederland en België. In 2021 werd Pakgro, van ondernemersfamilie Van Grootel, eigenaar van de campingwinkel op de bekende familiecamping De Paal in Bergeijk.

Om de vakantiegangers op deze ‘camping van het jaar’ ook de ‘winkelbeleving van het jaar’ te bieden, kreeg deze vakantiesuper een optische en technische make-over, om als Spar Enjoy verder door het leven te gaan. Die ombouw vond uiteraard plaats in de stille wintermaanden.

Als vaste bouwpartner van de familie Van Grootel werden we bij Koning Koudetechniek gevraagd de winkel slim mee in te richten. De meubels en een koelinstallatie stonden al klaar in Drimmelen, waar de Spar aan de jachthaven afgelopen jaar de deuren noodgedwongen sloot.

Onze oplossing

Onze monteurs zetten drie weken hun Koning Koudetenten op bij Camping De Paal. In die periode werd de campingwinkel volledig nieuw ingericht volgens de Spar Enjoy 3.0 formule.

Vriendelijke bouwkosten dankzij hergebruik

Omdat we bij Koning Koudetechniek konden putten uit de koelmeubels, de koel- en vriescel én de centrale koelinstallatie uit Drimmelen, konden we de verbouwingskosten vriendelijk houden. Dankzij het hergebruik werd ook nog eens het milieu gespaard.

Duurzame bedrijfszekerheid

De koelinventaris uit Drimmelen onderging natuurlijk wel een grondige technische inspectie door de revisie-specialisten bij Koning Koudetechniek, voordat we alles nieuw installeerden in Bergeijk. Daarmee garanderen we familie Van Grootel duurzame bedrijfszekerheid, wat voor de Bergeijkse campinggasten dan weer een garantie is voor verse lekkernijen. Met een nieuwe vrieswand uit onze eigen Koning Koudelijn maakten we de koeltechnische winkelinrichting af.

Op 17 februari kon familie Van Grootel de compleet vernieuwde Spar Enjoy heropenen. Voor wie nog geen vakantieplannen heeft; op Camping De Paal zijn alle voorwaarden aanwezig voor heerlijk verse vakantieboodschappen.

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!