Spar Hansweert

is op een slimme en duurzame manier ingericht!

  • Klantnaam Spar Hansweert
  • Datum Week 29 2020
  • Branche retail

Revisie is een uitstekende manier om koel- en vriesmeubels een duurzaam tweede leven te geven. Met Koning Koudetechniek maakten we de Spar in Hansweert op die manier budgetvriendelijk en milieuverantwoord weer klaar voor de toekomst.

In tegenstelling tot de producten die erin gepresenteerd worden, hebben koel- en vriesmeubels voor supermarkten eigenlijk geen houdbaarheidsdatum, vinden we bij Koning Koudetechniek. In onze werkplaats beschikken we over alle faciliteiten om ze compleet te demonteren, te reinigen en om cruciale technische onderdelen te vervangen, waarna we de meubels in elke gewenste styling weer opnieuw kunnen samenstellen. Indien nodig spuiten we ze in onze spuitcabine of voegen we onderdelen als glasdeuren of led-verlichting toe. Dankzij revisie geven we koel- en vriesmeubels bij Koning Koudetechniek zo een verantwoorde en prijsbewuste nieuwe toekomst.

Slim nieuw ingerichte supermarkt met revisie-meubels van Koning Koudetechniek

Die nieuwe toekomst verdiende de Spar van de familie Hak, in het Zeeuwse plaatsje Hansweert, ook. De koeltechniek was verouderd, waardoor de winkel de huidige warme zomers niet meer kon bijbenen. Vanuit Koning Koudetechniek dachten we slim mee over een nieuw koelsysteem dat zowel duurzaam als budgetvriendelijk is. We demonteerden de bestaande inventaris, waarbij we enkele meubels veilig stelden voor herinzet. Vervolgens richtten we de winkel compleet nieuw in met door ons gereviseerde koel- en vriesmeubels. Behalve de accountant van de familie Hak zal niemand het verschil met nieuwe meubels merken. Wel nieuw is de koel- en vriesinstallatie die de meubels aanstuurt. Met een nieuwe koel/vriesinstallatie met dakcondensor draait die op het efficiënte koudemiddel freon R449a. Tot slot sloten we het hele koelsysteem aan op onze online-meldkamer in Bakel, waardoor de werking 24/7 onder controle staat en we waar nodig kunnen bijsturen. Want we mogen bij Koning Koudetechniek de koel- en vriesmeubels dan wel duurzaam vernieuwd hebben, op de gekoelde producten staat nog altijd een houdbaarheidsdatum.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×