Retail - Nederland

Spar Nicolai Winschoten

De uitdaging kort samengevat

Volledig nieuwe inrichting volgens Spar 3.0 formule

Meubels uit hoogwaardige JBG2-lijn

Gereviseerde koel- en vriesinstallatie

Ultrakorte verbouwingstijd: twee weken

De klantvraag

“Een jongensdroom”, zo noemde de jonge supermarktondernemer Sven Nicolai het toen hij eind 2022 de Spar in zijn Groningse woonplaats Winschoten overnam. Na een korte aanloopperiode vond hij het nu tijd om de buurtsuper volledig fris en naar zijn zin in te richten, zodat hij de komende tijd zonder zorgen verder kan werken aan die jongensdroom; een winkel waar de bewoners van de wijk Plan Zuid zich volledig thuis voelen en waar ze niet alleen komen voor hun boodschappen, maar ook voor een vers belegd broodje of een gezellig kopje koffie.

Bij Koning Koudetechniek kregen we de vraag om de ombouw naar de Spar 3.0 gemaksformule duurzaam en toekomstbestendig mee vorm te geven.

Onze oplossing

Met Koning Koudetechniek komen we door heel Nederland, dus Groningen staat zeker ook in de navigatiesystemen van onze monteurs. In amper twee weken tijd voorzagen zij de Spar van Sven Nicolai van nieuwe koeltechniek met de koninklijke K van Koning. En van Kwaliteit.

De winkelvloer wordt gesierd door nieuwe wandkoelingen, cascademeubels en een nieuwe diepvrieskast. Al deze meubels die deels komen uit onze hoogwaardige JBG2-lijn en deels uit de voorraad van Spar, worden nauwgezet gekoeld via de centrale koel- en vriesinstallatie die we in de machinekamer plaatsten.

Gereviseerde koel- en vriesinstallatie; duurzame kwaliteit voor een vriendelijke prijs

Voor dit koelsysteem, koelmotor en buitencondensor putten we uit het uitgebreide revisie-assortiment dat we bij Koning Koudetechniek op voorraad hebben. Dat biedt het voordeel van volledig gecontroleerde en betrouwbare kwaliteit tegen een gunstige prijs. Bovendien zit er geen wachttijd op de voorraad.

Met losse, stekkerklare meubels maakten we de nieuwe winkelinrichting voor Sven Nicolai compleet.

Jongensdroom

Op donderdag 6 april opende hij vol trots de deuren van zijn jongensdroom, de volledig nieuw ingerichte Spar 3.0 in de Winschootse wijk Plan Zuid. “Het is zover! We gaan Winschoten kennis laten maken met onze Foodservice. Met natuurlijk de service die u al van ons gewend bent!”, liet Sven op de sociale media weten.

Dat enthousiasme, daar worden we bij Koning Koudetechniek ook enthousiast van.

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!