Spar Schijndel

is compleet vernieuwd en ging op woensdag 17 juni open voor publiek! Vanwege de corona-crisis werd de verbouwing eerder dit jaar uitgesteld.

  • Klantnaam Spar Schijndel
  • Datum Week 25 2020
  • Type installatie R449a
  • BVO 645 m²
  • VVO 445 m²
  • Branche retail

Bij Koning Koudetechniek is het een tweede natuur om in alle situaties mee te denken met onze klanten. Bij de verbouwing van een supermarkt kijken we bijvoorbeeld of de bestaande koelinstallatie en al aanwezige koel- en vriesmeubels geschikt zijn voor hergebruik. In onze werkplaats in Bakel beschikken we over alle faciliteiten om zowel de installatie als de meubels compleet te reviseren. En bij de planning van onze werkzaamheden houden we natuurlijk rekening met de openingstijden van onze klanten; supermarkten bieden een dynamische omgeving waarbij winkelsluiting tot een minimum moet worden beperkt.

Slim tweede leven compleet koelsysteem dankzij revisie door Koning Koudetechniek

De Spar aan de Papaverstraat in Schijndel kreeg een metamorfose toen eigenaar Jan Heeren afzwaaide en de winkel overdroeg aan een nieuwe ondernemer. Bij die verbouwing konden we bij Koning Koudetechniek onze tweede natuur helemaal kwijt. Op de eerste plaats hielpen we mee om die metamorfose slim en duurzaam uit te voeren. Zo kon de bestaande koel- en vriesinstallatie in het magazijn blijven staan. Wel reviseerden we met Koning Koudetechniek de installatie en maakte deze geschikt voor het effici├źntere koudemiddel freon R449a. In de winkel valt een nieuw versplein in het oog met koelmeubels uit assortiment. De al aanwezige koel- en vriesmeubels werden door ons gereinigd, verplaatst en opnieuw aangesloten. Ook de koelcellen konden, na gedegen inspectie door ons, een tweede leven in gaan. Daarnaast dachten we flexibel mee in de planning. Aanvankelijk zou de buurtsupermarkt worden verbouwd tussen 18 maart en 1 april, maar vanwege de op dat moment geldende corona-maatregelen stelde Spar die verbouwing uit. Geen probleem, natuurlijk. Bij Koning Koudetechniek schrikken we niet van dynamiek.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×