Spar Schoondijke

was een Attent supermarkt in Schoondijke en is omgebouwd tot een Spar buurtsupermarkt. Ondernemer Gijs Vannevel heeft Koning Koudetechniek (KKT) de opdracht gegeven om diverse koel- en vriesmeubelen te installeren in de nieuwe winkel.

  • KlantnaamSpar Schoondijke
  • Datum25-10-2018
  • Type installatieBestaande installatie
  • BVO179 m²
  • Brancheretail

De supermarkt aan de Dorpsstraat wordt helemaal anders ingericht. De inventaris is gecontroleerd door KKT. Sommige koelmeubelen moesten worden vervangen, sommige werden in een paar dagen tijd opnieuw gespoten en sommige waren nog in perfecte staat en hoefden alleen verplaatst te worden.

Gereviseerd koelmeubel

Ook moest KKT een nieuw tweeënhalf meter lange wandmeubel met losse machine installeren. Hierbij heeft Koning Koudetechniek goed meegedacht met het kostenplaatje van Vannevel door een gereviseerd cascademeubel met losse machine te leveren. Revisie van meubels heeft KKT in eigen hand dankzij de nieuwe spuitcabine.

Koning Koudetechniek

Koning Koudetechniek is dé vooruitstrevende koelspecialist in de Agro-, Food-, Retail- en Utiliteitssector. Dankzij hun uitgebreide assortiment in combinatie met specialistisch maatwerk voldoen ze aan elke koelvraag. De producten van Koning Koudetechniek vallen, naast het mooie design, op vanwege de duurzaamheid en de hoge kwaliteit.

De komende tijd worden alle Attent supermarkten in Nederland verbouwd tot Spar vestigingen.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×