Spar St. Philipsland

is compleet vernieuwd! We voorzagen de winkel van nieuwe koel- en vriesmeubels en een 'groene' winkelverwarming!

  • Klantnaam Spar Philipsland
  • Datum Week 49 2019
  • Type installatie CO2 met WTW
  • BVO 738 m²
  • VVO 472 m²
  • Branche retail

Bij Koning Koudetechniek vinden we het altijd mooi om in één project al onze kennis van koel- en klimaattechniek toe te passen. De ombouw van de supermarkt van Jaap de Berg in het Zeeuwse Philipsland naar de nieuwste Spar 3.0 formule was zo’n project. We richtten de winkel geheel in met nieuwe koel- en vriesmeubelen, vernieuwden het leidingwerk en plaatsten een nieuwe CO2 koelinstallatie in het magazijn. Daarmee is op de eerste plaats een goede koeling van alle producten gegarandeerd. Via onze koelinstallatie namen we bovendien de warmtehuishouding voor onze rekening. Warmtewisselaars zetten de vrijkomende koelwarmte slim om voor verwarming van de winkel en sociale ruimtes. De gasaansluiting kon daardoor worden afgesloten en eigenaar Jaap de Berg profiteert van een flinke besparing op het energieverbruik.

Gasloze winkelverwarming spar buurt dankzij koelinstallatie Koning Koudetechniek

Voor supermarkten hebben we bij Koning Koudetechniek een brede range aan koel- en vriesmeubels in huis. Daarmee kunnen we elke winkel geheel op klantspecificatie inrichten. De meubels voor de compleet vernieuwde Spar van Jaap de Berg werden in onze werkplaats aangepast aan de nieuwste Spar 3.0 formule, en vervolgens op maat uitgeleverd en geplaatst in zijn supermarkt in Philipsland. Ook de CO2-koelinstallatie monteerden we in onze Koning Koudewerkplaats voor volgens de benodigde specificaties, net als al het leidingwerk. Bij de voormontage voorzagen we de koelinstallatie bovendien van warmtewisselaars. Daarmee vangen we de restwarmte die bij de koeling vrijkomt op, om deze in te zetten voor complete verwarming van de supermarkt, kantoorruimtes en kantine. Die techniek passen we bij Koning Koudetechniek steeds vaker toe. Dat is natuurlijk goed voor het milieu, en ook het energieverbruik vaart er wel bij. Een trotse eigenaar Jaap de Berg gaf zijn trouwe klanten een mooie surprise door zijn geheel vernieuwde Spar op 5 december weer te openen.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×