Spar Vogelwaarde

was een Attent supermarkt welke is verbouwd tot een Spar 3.0. Eind september is de nieuwe winkel geopend.

  • KlantnaamSpar Vogelwaarde
  • Datum01-11-2018
  • Type installatieKoel-vriesinstallatie
  • Brancheretail

Hoofdtaak bij de vernieuwing van de bouw van een nieuwe machinekamer. KKT plaatste deze achter in het magazijn. Een koel-vriesinstallatie met het koudemiddel R407F, met een nieuwe dakcondensor. KKT heeft bij de verbouwing alle koel- en vriesmeubelen voor de nieuwe Spar beoordeeld. Koel- en vriescellen zijn bestaand gebleven. KKT heeft een deel van de bestaande koelmeubelen kunnen reviseren en voorzien van led verlichting, waaronder het vleesmeubel. Voor de formule spar 3.0 zijn er enkele meubels toegevoegd waaronder een marketmeubel en gebaksmeubel. De vrieskast zijn eigenhandig gereviseerd waardoor KKT een duurzame en kostenbesparende oplossing voor Roger Blommaert heeft weggezet.

Koning Koudetechniek

Koning Koudetechniek is dé vooruitstrevende koelspecialist in de Agro-, Food-, Retail- en Utiliteitssector. Dankzij hun uitgebreide assortiment in combinatie met specialistisch maatwerk voldoen ze aan elke koelvraag. De producten van Koning Koudetechniek vallen, naast het mooie design, op vanwege de duurzaamheid en de hoge kwaliteit.

Alle Attent supermarkten worden de komende tijd verbouwd tot Spar filialen.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×